Vlagyimir Putyin interjút adott az amerikai NBC televíziónak. Az orosz elnök elmondta,  Moszkvának nincsenek  kompromittáló adataik Donald Trumpról.

Az amerikai NBC televízió helyi idő szerint vasárnap este adta le azt az interjút, amelyet Megyn Kelly újságíró készített Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a szentpétervári nemzetközi gazdasági fórumon.

A beszélgetésben a riporternő kitért az amerikai választások esetleges orosz befolyásolására is.

Elnökök jönnek és mennek, még a hatalmon lévő politikai pártok is cserélődnek, de a fő politikai irányvonal nem változik. Nem lenne értelme számunkra, hogy beavatkozzunk!

- fogalmazott Putyin.

Kelly egy másik érzékeny témát  is érintett. Putyint arról kérdezte, hogy vajon Moszkvának tényleg vannak-e kompromittáló felvételei Donald Trumpról.

Ez megint egy nagy adag badarság. Honnan szereztünk volna ilyen információt, és miért is volna különleges kapcsolatunk Donald Trumppal? Rengeteg amerikai látogat meg bennünket" – hangsúlyozta. Hozzátette: "most is vagy száz amerikai vállalat képviselői vannak itt nálunk, gondolja, hogy valamennyiükről kompromittáló információkat gyűjtünk? Teljesen elvesztették önök odaát az ítélőképességüket?

- fakadt ki Putyin.

 Az orosz elnök cáfolta azt a napokban felvetődött híresztelést is, miszerint titkos kommunikációs csatornát alakítanának ki Moszkva és Washington között.

Washington Post

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Persze, hogy nincsenek adataik Trumpról, sőt még Orbán Viktorról sincsenek !
Ugyanis egy volt KGB-s tiszt, az első kérdésre elárulná, ha terhelő adatokkal rendelkeznének valamely külföldi politikusról.
Manhattan
@Sziszifusz: Azért az enyhén gyanús, hogy miért kell ezt kihangsúlyoznia Putyinnak!?
Sziszifusz
@Manhattan: 07:20
Azért hangsúlyozza ki, hogy ezzel hívja fel az érintett figyelmét, most még hallgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.