A magyar munkavállalóknak is legfeljebb két évük lehet, hogy az Orbán által melegen üdvözölt Brexitnek köszönhetően elhagyják az országot. A mostani tervek szerint a Brexit (a kilépés) időtartama alatt mehetnek még az országba új EU-s munkavállalók, de regisztrálniuk kell magukat. Ám a végleges immigrációs törvény azonban még nem készült el. Most azt javasolják az angliai munkavállalóknak, hogy ha a Brexit után is maradni akarnak, saját érdekükben már most hivatalosan jelentkezzenek be és regisztráltassák magukat. Akik nincsenek regisztrálva, azokat hazaküldhetik a Brexit után, és a mostani nyilatkozatok szerint 2019 után már senki nem mehet Angliába az EU-s állampolgársága jogán.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Egyúttal megköszönhetik Orbánnak is a kint élő vagy odakészülő magyar munkavállalók. Még Brexit melletti hirdetéseket is közzétettek Orbánék a brit lapokban. Természetesen a magyar adófizetők pénzén.
silber13
Mondtam mindíg, hogy egy hungarofób, a hatalomhoz görcsösen ragaszkódó, megtartása érdekében bármit, akár egy országot is eladó elmebeteg alak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.