Angela Merkel elismerte: ő egy feminista - Fiatal Youtube-bloggerek interjúvolták a német kancellárt. Arra a kérdésre, hogy mennyire tartja magát feministának, azt válaszolta, a férfiak és nők egyenlőségének megteremtésén dolgozik, úgyhogy ebben az értelemben talán feminista. Hozzátette, hogy amennyiben újraválasztják, igyekszik majd a kormányzati feladatokra egyenlő arányban férfiakat és nőket kijelölni, ebbe azonban a koalíciós partnerének is lesz beleszólása. Az egyórás beszélgetést több mint 55 ezren nézték élőben. Interjúztatói összesen hárommillió követővel rendelkeznek a Youtube-on, és a legkülönbözőbb témákkal foglalkoznak: van, aki szépségtippeket ad, más politikai és társadalmi témákkal foglalkozik vagy épp a technikai újdonságok iránt érdeklődik. Nem ez volt az első eset, hogy egy blogger kérdéseire válaszolt Merkel, 2015-ben a kancellári hivatalban tehetett fel neki kérdéseket egy fiatal videóújságíró. Most viszont a német kormányfő ment "vendégségbe" a kérdezőkhöz.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Merkel mindegy,hogy mit is Dadogsz. Ott butizsd a jo nepet ,kik megeszik a
Germaniai Demokracia'dat! nekunk 4 generacionkat is hazavagtatok,ti Senkihaziak. Hanyingere van az embernek a Germanoktol.Nem hiaba Trump apja is German rablo,tolvaj volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.