A 11 éves Barron Trump merészelt úgy kinézni, ahogy egy 11 éves srác, amiért a média egy része habzó szájjal szedte szét. A korábbi elnök lányának ebből lett elege.

A 11 éves Barron Trump sima pólóban és térdig érő shortban jelent meg öltönyt viselő apja mellett, amikor az elnöki család egy hétvégi utazásról visszatért a Fehér Házba, és volt, akinél ez kiverte a biztosítékot: "A legifjabb Trumpnak az elnök fiaként nincsenek kötelezettségei, de legalább annyit megtehetne, hogy megfelelően jelenik meg nyilvánosan" – írta Ford Springer, a Daily Caller részéről. 

Az egykori amerikai elnök, Bill Clinton lánya, maga is elnöki gyerekként azonban pontosan tudja, milyen a Fehér Házban felnőni.

 

"Szálljon le mindenki Barron Trumpról és hagyják, hogy háborítatlan gyerekkora lehessen, amilyet megérdemel" –  twittelte az elnök ma már felnőtt lánya, aki gyerekként maga is épp eleget szenvedett a szülei elnöki szerepével járó kötelezettségek, viselkedési szabályok és korlátozások miatt – írja a CNN.

Clinton lánya máskülönben rendszeresen kritizálja Trump elnökként hozott intézkedéseit, de már nem először kelt a kiskorú Trump-fiú védelmére. "Barron Trump megérdemli az esélyt, ami minden gyereknek kijár – hogy gyerek lehessen. Az pedig, hogy kiállunk minden gyerek jogaiért, egyben kiállás az apja által hozott intézkedések ellen is, amelyek a gyerekek ellen irányulnak" – írta nem sokkal Trump beiktatását követően, amikor a média épp azt találgatta, vajon autista-e az új elnök furán viselkedő és grimaszoló kisfia.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Teljesen egyetértek Clinton lányával. Szálljanak le Trump fiáról. Hasonlóan vélekedtem mindig Orbán gyerekeiről is. Ha van nyomós ok rá, akkor persze lehet kritizálni, mint Ráhelt, aki apja nyomdokaiba lépett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.