Ellenzéki olasz polgármesterek léptek fel az illegális bevándorlók befogadása ellen.\nMichela Rosetta, a Piemonte tartományban található San Germano Vercellese polgármestere bejelentette, pénzbírsággal sújtja azokat a magánszemélyeket, egyházi intézményeket vagy más szervezeteket, amelyek az önkormányzat területén migránsokat fogadnak be.\n\nAz önkormányzati testület által már megszavazott szankció 150 eurótól 5 ezer euróig terjed. Az ellenzéki Északi Liga polgármestere arra hivatkozott, hogy az 1800 lakosú településen a menedékkérők elhelyezése veszélyt jelenthet a közbiztonságra.\n\nA szintén az Északi Liga színeiben Senagót vezető Magda Beretta is elutasította a migránsok befogadását. Hangsúlyozta, hogy a Milánó közelében található 21 ezer lakosú település vezetőjeként az olaszok lakáshoz juttatását tekinti feladatának.\n\nA Milánó külvárosát képző Sesto San Giovanni első embere, Roberto Di Stefano, a jobbközép Hajrá, Olaszország (FI) politikusa arra mondott nemet, hogy a helyi...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Ami neked nincs, azt nem is adhatod!He? Mit akartál nyögni? He? Tapló! He? Gyökér! He? Rajzold le! He?
Az inkubátorod agykárosodást okozott! He?
SystemError
@durbincs: Hol végezték el rajtad lobotómiát?
GeoCravker
Elképzelem, amint a hazai interpretációra annyira vágyó migráncssorosozó rasszista siserehad nyomására megbírságolják mondjuk Várszegi Asztrikot, és hangosan kell ezen mosolyogni.
Netán az olaszoknál a pápát.
Viccnek se jó. Egyszerű ostobaság.
SystemError
@durbincs: Egy kutya káposzta kacsa?A négy az mindig maga vagy ki? Pufi pöfi soros kecske az semmi, vagy minden, néha?

Tudok én a te nyelveden baszadék:)
SystemError
@durbincs: "észt nem adhatok ,ha nem érti, érti ? ni" Figyeljetek már bérkommentelő anyátokat is eladó férgek, hogy ne csak ctrl-c/ctrl-v-vel dolgozzatok, mert, ha valaki megnézi ezt a robot profilt, akkor azt látja, hogy mindenkinek ugyanazt válaszoljátok...:) Ezért nem fizetnek szarláda!, Csak dobálod be vágólapról a fost, amit reggel parancsban kapsz a másik anyját is eladó féregtől. Jó ezt a senkiházi munkát csinálni?:)

Szóval mindenki! Ajánlom a szarláda profilját. Tanulságos, hogy miről is szól, bár szerintem ez eddig sem volt kétséges, de így elég egyértelmű!

Akkor jó politikus fasz szopást takony!:)
SystemError
@durbincs: Ja és gondolom semmi közöd a ripost-hoz vagy ne ássak mélyebbre?:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.