Amerikai hazafinak nevezte Donald Trump a 85 éves Joe Arpaiót abból az alkalomból, hogy elnöki kegyelemben részesítette. A demokraták, az emberjogi szervezetek és a spanyol ajkúak viszont rasszistának és az emberi jogok szisztematikus megsértőjének bélyegzik Arpaiót, aki 24 éves seriffi pályafutása alatt kirívóan kemény bűnüldözési gyakorlatával sok hívet, de még több ellenséget szerzett magának. Joseph Michael Arpaiót és Trumpot nemcsak a közös születésnapjuk (június 14.) köti össze, hanem az is, hogy mindketten úgy érzik, a baloldali–liberális elit keresztes hadjáratot folytat ellenük. Abban is hasonlítanak, hogy amint Barack Obamát 2008-ban megválasztották, mindketten elkezdték híresztelni, hogy a demokrata politikus nem is lehetne elnök, mert a születési bizonyítványát meghamisították, s valójában nem Honoluluban látta meg a napvilágot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A "piszok" Obama olyan magasra tette a mércét, hogy Trump Lee még sámliról sem éri fel.
justhpeter
@durbincs: Olyan nem derülhet ki, hogy bármely összehasonlításban a Trump Lee Obama fölé kerülhessen. Ahhoz egyenesen csoda kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.