Egy párizsi lakástulajdonos Airbnb-n keresztül bérbe adta a lakását egy kanadai embernek három hétre. Az eredmény: ürülék, vizelet, szemét mindenhol.

A tulajdonos szerint 10 000 font (3,3 millió forint) értékű kárt okozott neki a vendége. Facebookon közzé tette a nyomokat, melyeket a lakásban talált a kiköltözést követően. Ezeken üres alkoholos üvegek, szétvert bútorok és ürülékes ágy látható. 

A tulajdonos, a 23 éves model és táncos, Laurie Synakowski kártérítést követel a lakásban okozott károkért. Azt írja, hogy a bérlő profilja alapján nem talált semmi gyanúsat, pozitív megjegyzést kapott egy korábbi lakástulajdonostól, aki befogadta.

Ráadásul az eset után rovarok lepték el a lakást, ami emiatt lakhatatlanná vált. 

Az AirBnB a The Locallal azt közölte, hogy tiltották a károkat okozó felhasználót az oldalról, a France 3 televíziónak pedig arról beszélt a portál, hogy nagyon ritkák az ehhez hasonló esetek. 30 millió lakás közül mindössze 0, 0009 százaléka sérül meg súlyosan. 

A pórul járt hölgy azonban azt mondja, az AirBnB csak akkor kezdett foglalkozni az ügyével, miután felkapta azt a francia média.

(DailyMail)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kripton
Kanadai? Hmmm... Jaaaa, hogy kanadai ÁLLAMPOLGÁR! :-)
Equus1
na... magyar cigány jutott kanadai állampolgársághoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.