A Wochen Blick beszámolója szerint a legújabb osztrák statisztikai adatokból az derül ki, hogy az Ausztriában elkövetett összes bűncselekmény egyharmadát a 2016-os évben már külföldi állampolgárok, főként migránsok követték el. A lap szerint a sokkoló adatok az osztrák politikusokat arra késztetik, hogy a jelenleginél szigorúbb ítéleteket sürgessenek a bűncselekmények elkövetőivel szemben. A tavalyi összesen 40 665 bűncselekmény elkövetésével meggyanúsított személy közül, 12,637-en nem osztrák állampolgárok voltak (31,1%). A külföldi állampolgárságú gyanúsítottak közül 19,7% azoknak az aránya, akik menedékkérőkként vannak regisztrálva Ausztriában. A lap információi szerint a menedékkérők különösen magas számban, a számarányukhoz képest 20-szorosan, azaz rendkívül felülreprezentáltan szerepelnek a nemi erőszakok elkövetői között a bűnügyi nyilvántartásokban. A Wochen Blick tudósítása alapján a szexuális bűncselekmények 25,53%-át külföldi állampolgárok követték el. A lap a

Forrás: vilaglato.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
Sügérirtó
@durbincs: Vörös sügér fűszeres morzsával

Hozzávalók 2 főre: 2 szelet vörös sügér, 4 ek zsemlemorzsa, 2-2 ek pirított dió és mogyoró durvára vágva, 4 ek petrezselyem, 4 el olíva olaj, 1 ek frissen facsart citrom leve, kevés reszelt citromhéj

Elkészítés: A halat enyhén sózzuk, és egy serpenyőbe kevés olajon süssük mindkét oldalán kb. 4-5 percig. Közben a fűszereket és a morzsát, valamint a többi hozzávalót keverjük össze. Vegyük le a serpenyőt a tűzről, és tegyük a halszeletekre a morzsát, kicsit a kezünkkel tömöríthetünk rajta . A fűszeres halat grillező alatt, vagy 220 fokos sütőben aranyszínűre pirítjuk. TIPP: A grill alatt ne hagyjuk őrizetlenül a halat, mert a morzsa egy pillanat alatt meg tud égni.
Amikor evvel megvagyunk : GYORSAN ÖNTSÜK KI A PICSÁBA, MERT UNDORÍTÓ!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál nyöszörögni, debil?
Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
quadrocopter
@durbincs: Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
quadrocopter
@durbincs: Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
Sügérirtó
@durbincs: Sügérvész
A hatvanas és 1970-es években egy fekélyes betegség tizedelte meg a sügérállományt. A vizsgált élőhelyeken az egyedek mintegy 99%-a elpusztult. Bár a vész már évtizedekkel ezelőtt elmúlt, következményei mind a mai napig érezhetőek. A felnőtt sügérek hirtelen pusztulása megzavarta a faj természetes kiválogatódását. A vészt túl sok fiatal példány élte túl, amelyekből elsatnyult állomány alakult ki.

-Az utolsó három mondat mindent megmagyaráz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.