A Brit Vöröskereszt vezetője szerint van, amikor nehézséget okozhatnak a jótékonysági szervezetnek a nevében található "brit" és "kereszt" szavak. Európa önfelszámolása, MMCMXI. epizód. Cikket írt Mike Adamson, a Brit Vöröskereszt főigazgatója az NPC blogra. Adamson a londoni toronyháztűz tapasztalatairól írt a cikkében. Szerinte a Grenfell-tűzeset volt a legnagyobb kihívás a Brit Vöröskereszt történetében. Szerinte nagyon sokat elért a Vöröskereszt az eset során, de tanulságokat is levont a történtekből. Úgy látja, jobban együtt kellett volna működni a helyi közösséggel. Meg kellett volna találni a módját, hogy miként vegye át a feladatokat a Vöröskereszt az állami, önkormányzati hatóságoktól, ha azok kudarcot vallanak. Adamson ugyanakkor arról is írt: a Brit Vöröskeresztnek jobban kellene reprezentálnia a társadalmat, amiben létezik. És vannak szerinte kihívások: "Van egy rizikó, hogy egy a Grenfellhez hasonló diverz, sokszínű közösségben egy »brit« és »kereszt« szavakat a nevében

Forrás: vilaglato.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: te nem vagy tuti, ezekkel az ócska mocskolódásaiddal!
Egyébként az sem ártana, ha nem rondítanál bele, a saját hülyeségeiddel még a reterdált barom elvtársaid marhaságaiba IS! =))
kokopelli
@RonaGyuri: Annyira fontos ez a hír,mint az hogy Kínában egy zsák rizs
éppen most eldőlt! Az is,hogy a durbincs anyja éppen most elli a durbincs-
tól mint "papától" a saját öccsét! ;--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.