A Wochen Blick beszámolója szerint a legújabb osztrák statisztikai adatokból az derül ki, hogy az Ausztriában elkövetett összes bűncselekmény egyharmadát a 2016-os évben már külföldi állampolgárok, főként migránsok követték el. A lap szerint a sokkoló adatok az osztrák politikusokat arra késztetik, hogy a jelenleginél szigorúbb ítéleteket sürgessenek a bűncselekmények elkövetőivel szemben. A tavalyi összesen 40 665 bűncselekmény elkövetésével meggyanúsított személy közül, 12,637-en nem osztrák állampolgárok voltak (31,1%). A külföldi állampolgárságú gyanúsítottak közül 19,7% azoknak az aránya, akik menedékkérőkként vannak regisztrálva Ausztriában. A lap információi szerint a menedékkérők különösen magas számban, a számarányukhoz képest 20-szorosan, azaz rendkívül felülreprezentáltan szerepelnek a nemi erőszakok elkövetői között a bűnügyi nyilvántartásokban. A Wochen Blick tudósítása alapján a szexuális bűncselekmények 25,53%-át külföldi állampolgárok követték el. A lap a

Forrás: vilaglato.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Csak annyi észrevételem lenne, hogy a Wochen Blick az az osztrák Magyar Idők.
Vajon a hitelessége is egyezik a két papírárunak?
quadrocopter
@namihami: A Petőfi-Orbán rádió óránként bemondta ezt a hírt. Ezek a külföldiek elbírálásra várnak, tehát nem befogadottak!
Nagy különbség!
namihami
@quadrocopter: Bemondta a Petőfi (egykor dicső, mára ""köz"")rádió?
Hát, az se a hitelesség etalonja. És a fenti észrevételem persze ettől még áll. Sőőőőttttt...
kokopelli
@namihami: A "Wochen Blick" egy cca. egy éve megalakított újság Felsőausztriában,
ami ingyenes osztogatással jelent meg,és egy jobb-populisztikus lap az FPÖ-nevében!
Magyarul egy rakás náci ß@r!
namihami
@kokopelli: Stimmt. Erre céloztam a Magyar Időkkel való összevetésben.
Egyik kutya...
A hitelessége kb. ugyanannyi. Erre hivatkozni nem betonalapnak számít.
1magyar
Hagy szokják ezek is, ha annyira odáig vannak értük! Majd megtanulnak normális vezetőket választani ha lesz még idejük!
namihami
@1magyar: Ha az Orbán a ""normális"" vezető, akkor én máris lemondok a részemről az ő javukra. Felőlem azonnal vihetik.
cikicakk55
Azt nem tudom,hogy a számok mennyire stimmelnek,de egy ismerősünk lánya Ausztriában ment férjhez, a férje ott rendőr. Igaz,hogy hivatalosan nem szabadna neki beszélni a dolgokról,de szerintem azzal nem árult el titkot,hogy elmondta a feleségének,milyen sok erőszakos bűncselekmény kötődik a migránsokhoz. A nemi erőszakon kívül a rablások amit még gyakran elkövetnek.Nem a betörések,hanem az utcai rablások.Táskát tépnek ki főleg nők kezéből,vagy az utcán kiállított próbababákról tépik le a ruhákat.A piacokon is rengeteget lopnak,rabolnak. Nem tudom,ez százalékban mennyit jelent,de állítólag nagyon nagy számok jönnek ki.
Amit nem értek és Eladott Ország,Karma1,Pálinkafőző Rézüst, Horizont és a többiek közül valaki megírhatná nekem,hogy azok akik még nem estek át az elbíráláson,azok szabadon mászkálhatnak Ausztriában? Nem egy táborban vannak elhelyezve addig még nem döntenek a sorsukról? Én azt hittem,hogy ezeket a bűncselekményeket a már tartózkodási engedéllyel rendelkezők követik el.Legalább is az ismerős férje szerint azok az elkövetők.
Azért pont benneteket kértelek meg,hogy segítsetek,mert ti megértitek,hogy tényleg nem tudom és nem tartotok bunkónak.Köszi
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Látom megint megragadtad a lényeget...tökmindegy mire várnak,szemét népség az összes!!!
libellle
www.ebay.de/itm/Schuhregal-Schuhkarussell-Schuhschrank-Teleskopregal-Schuhstander-fur-96-Schuhe-/382185322101?hash=item58fc053675:g:GaoAAOSwdDBZgEBI

itt az eredeti. @durbincs: szo sincs arról, hogy "összes bűncselekmény egyharmadát a 2016-os évben már külföldi állampolgárok, főként migránsok követték el."
libellle
@cikicakk55: attól tartok ott valami Andersen meséket mondtak el neked.
libellle
@durbincs: olvasd el az erdeti cikket. halfarku nyuszi
Eladott Ország
@cikicakk55: Ördögi kör
Az 1951. évi menekültügyi egyezmény kimondja, hogy a menedékkérőt addig nem lehet kiutasítani a fogadó országból, amíg abban az országban, ahonnan a menekült származik, az élete veszélyben van, vagy faji, vallási, etnikai és politikai meggyőződése miatt fenyegetve lenne. A menekültstátusz megadása azonban nem kötelező érvényű, ha a menekültstátuszt igénylő ügyében bírósági ítélet születik, amely kimondja, hogy a menekült súlyos bűncselekményt követett el, és veszélyezteti a fogadó ország lakóinak biztonságát. Ha történetesen szír az elkövető, akkor nincs hová visszatoloncolni. Jelentősen megnehezíti a kitoloncolást ha a kitoloncolásra váró külföldiek, vagy annak az államnak a hatóságai, ahová vissza akarják őket küldeni, nem együttműködőek, erre pedig gyakran van példa.
Sajnos a muszlimok többsége képzetlen, tanulatlan, nagy részük nem is hajlandó integrálódni, ezen nagyot bukott Nyugat-Európa.
F_Viktor
@namihami: @kokopelli: @cikicakk55: Irod:
A szamok es a cikk cime sehogyan nem stimmelnek, ugy latszik a naciknal megszokott dolog a hazugsag.

Tavaly volt 40.665 buncselekmeny Ausztriaban.
Ebbol 12.637-et nem osztrak allampolvarsagu kovetett el. Ez 31,07 szazalek, eddik stimm.
Viszont ez a 12.637 buncselekmenyben ott vannak a magyar, roman, szerb, horvat, lengyel, litvan, feherorosz, stb. vendegmunkasok, a kulfoldi turistak, a csak koncertekre, sportesemenyekre, stb. latogato kulfoldiek is.
De a cikkben van meg egy szam, miszerint a migrancsokhoz 2.489 buncselekmeny kotheto.
Ez viszont az osszes buncselekmenynek 6,12 szazaleka.
A tobbi hazugsag, mert tudjuk, hogy az 1/3 az 33,33 szazelek...
kokopelli
@libellle: hogy olvasná el? Er is zu bléd d'zu!Ei Muttrficker Orschloch!
...mondanák a "Scluchtenscheißer" náci újságírok a labancoktól!!
kokopelli
@F_Viktor: ...én először csak az újság kiadóját és azt,hogy kinek a neve
alatt futtaják a témát!Az elég volt nekem,sőt a J.Streicher-nél is kiverte
volna a hordó fenekét! (FPÖ + Durbincs az sok a marhából). Ennyi. ;--)
cikicakk55
@durbincs: Nem szoktam senki helyesírásába belekötni. Most sem akarlak megbántani,de nem értem amit írtál.
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? "He?" Miről nyöszörögsz, "He?" Romlik az állapotod, egyre hülyébb vagy "He?" Zavart vagy csicska "He?"
Nem menni magyar nyelv? "He?" Mindig beleköpök a levesedbe, mert te megérdemled, csicska "He?"
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? "He?" Miről nyöszörögsz, "He?" Romlik az állapotod, egyre hülyébb vagy "He?" Zavart vagy csicska "He?"
Nem menni magyar nyelv? "He?" Mindig beleköpök a levesedbe, mert te megérdemled, csicska "He?"
cikicakk55
@libellle: Lehet,hogy neked van igazad. Az viszont biztos,hogy a Németek csak azokat a bűncselekményeket írják meg,melyeket már képtelenség eltitkolni. Persze csak a migráns bűnözésnél van így. A. másik ok,hogy van spk várps ahol nem tapasztaltak bűnözést, és ott becsületesen élnek, nagyban függ attól,hogy hányan élnek abban a várpsban. A mi cigányainkhoz hasonlóan ezek is akkor bátrak,ha sokan vannak. Van még egy helyzet,ezek a családos,középkorú emberek,akiknek minden vágyuk az,hogy végre békéban,biztonságban nevelhetnék a gyermekeiket. Ezek akik semmi ellen nem háborognak,csak várják a számukra kwdvező döntést. Sajnos ugyn úgy egy kalap alá veszik őket,mint a cigányok miatt a Magyarokat.
papa.49
Marha egyszerű megoldás az elfogott nemi erőszakolóknak lecsapni a farkát, aztán mehet a lány WC. pisilni !!!
Nessy
Lám, mi milyen szerencsések vagyunk! Nálunk minden bűncselekményt echte magyarok követnek el, magyarok ellen. Egy kis gyilkosságért, nemi erőszakért, rablásért, garázdaságért nem kell a szomszédba menni.
Vannak saját bűnözőink, garázdáink, drogdílereink, stricijeink és kurtizánjaink:
A legnagyobb tolvajok meg már törvényesen lopnak!
cikicakk55
@Eladott Ország: Köszönöm szépen a választ így már jobban értem. Azt viszont továbbra sem tudom,hogy egy ellenörzött helyen vannak,ahol le kell jelenteni ha elmennek és ugyan úgy be kell jelenteniük ha vissza értek. Persze így is van idejük bűnt eljövetni. Nekem az nem tetszik,hogy az újságírók is megvannak félemlíte. Nem írhatják meg az igazságot. Persze ezeket is olyan embwrektől tudom,akik ott élnek. A teljeswen más tapasztalat nem azt jelentheti,hogy más városban élnek?
glorianna
Picit árnyalja a képet, hogy csak Burgenlandban legalább 50-60 ezer magyar állampolgár dolgozik (sokan naponta ingáznak), és ők sem mind angyalok...
glorianna
@libellle: olvasná, ha tudna külföldiül olvasni ...
glorianna
@F_Viktor: Aha, erről dadogtam az imént.
cikicakk55
@F_Viktor: Ezt viszont értem. Nincs olyan ország ahol csak szentek élnek. Meg is ha az alap számhoz hozzá jön még 2-3 ezer szexuális erőszak,rablás,az elkeserítő. Tudom,hogy a drogok,az ital is emeli a statisztikát és ezekre is könnyű azt mondani,hogy migránsok,de haszonlítsák már a többi ország statisztikáját össze.. 2014 óta hatalmas arányban nőtt a nemi erőszak, a nem lakásbetöres rablás ,főleg a gyerekek ijwsztgetése a nyak elvágás imitálása. Tehát,bár van pár rendes család köztük,még is a többség,ha nem is terrorista, de erőszakos,fizikai vissza vágásra számító emberek. Valakik a jogaikról nagyon kitanították őket. Ha mondták is nekik a kötelességeiket az már nem érdekelte őket.
cikicakk55
@F_Viktor: Ezt viszont értem. Nincs olyan ország ahol csak szentek élnek. Meg is ha az alap számhoz hozzá jön még 2-3 ezer szexuális erőszak,rablás,az elkeserítő. Tudom,hogy a drogok,az ital is emeli a statisztikát és ezekre is könnyű azt mondani,hogy migránsok,de haszonlítsák már a többi ország statisztikáját össze.. 2014 óta hatalmas arányban nőtt a nemi erőszak, a nem lakásbetöres rablás ,főleg a gyerekek ijwsztgetése a nyak elvágás imitálása. Tehát,bár van pár rendes család köztük,még is a többség,ha nem is terrorista, de erőszakos,fizikai vissza vágásra számító emberek. Valakik a jogaikról nagyon kitanították őket. Ha mondták is nekik a kötelességeiket az már nem érdekelte őket.
Sámannus
Tuggyuk a fidesz nem szereti a konkurenciát.
cikicakk55
@durbincs: Senmi gond,így már értem.Azt akarod ezzel a hasonlattal,hogy ezeket lehetetlenség egy helyen tartani. Azt azért nehezen értem meg,hogy életveszélyws kalandok közt végre wlértek oda,ahová indultak. Szerencsésen pénzért,vagy nem tudom miből,de sikerült kijutnuk Görög és Törökországból is. Valahogy megúszták a Magyar határöezést is,nem kísérték vissze Szerbiába. Ez azt jelenti,hogy a szigorítás előtt étek be az általuk hőn áhított Germany elérését. Miért nem tudnak most már nyugton maradni? Az,hogy ott vannak,még egy nagyon törékeny jövőt jelent. Ha erőszakoskodnak,rabolnak,garázdálkodnak, könnyen egy visszatartóban lévő gépen találják magukat. Az álmuknak vége,hogy munka nélkül kifejezetten jó anyagi körülménywk közt élik le az életüket. Az egyetlen munka amire képesek, a gyerekcsinálás két szatyor rablás közé beiktathato.
quadrocopter
@durbincs: Mert mikor és hol követtek el bűncselekményt a befogadottak, te überbarom?
Primitív sorvadt agyaddal vered a taknyot, fogalmad sincs, miről van szó!
Eladott Ország
@cikicakk55: tegnap, 20:45 Az újságírókat nálunk is megfélemlítik.
kettosmerce.blog.hu/2017/07/31/egyetlen_ev_alatt_felfalta_a_teljes_megyei_lappiacot_a_fidesz
EGYETLEN ÉV ALATT FELFALTA A TELJES MEGYEI LAPPIACOT A fidesz!
quadrocopter
@durbincs: Belebuktál a baromságodba, csicska?
Mert mikor és hol követtek el bűncselekményt a befogadottak, te überbarom?
Primitív sorvadt agyaddal vered a taknyot, fogalmad sincs, miről van szó!
libellle
@cikicakk55: ´Most te ezt amit irtál tényleg el is hiszed. Miután nállunk nemeteknél rengeteg ujság és ujságiro van akik minden szerzödésektöl függetlenek. Most még rossz szándék nélkül sem szeretnélek estleg bántani, de azt kell irjam sikeres a magyar-kormány dumája hazugsága. Te azt hiszed itt magyar diktatura uralkodik. Nos elmondhatom neked, hogy ABSZOLUT NEM. Mert amennyiben az egyik elhallgat valamit ugy megirja a másik vagy esetleg az Angol ujság vagy Holland vagy Francia.
libellle
@cikicakk55: tegnap 20:45 hol vannak az ujságirók megfélelmitve? Na magyarországon. ellenben ne irjál már ilyen butaságokat maga az osztrak Kanzler és Sebastian Kurz lovagolnak a legtöbbet a migráns bünözésen. Legyen az bármilyen állampolgár. Amennyiben igy lenne ahogyan irod akkor az egy percig nem maradna titokban és nagyobbat robbann mint egy atombomba. Nem akarom az ismeröseid képesitéseit ledegradálni de... pardon nem hiszem, hogy valami normális körökben mozognak. Egyébként saját magukat is minösitik ugyanis a lengyelek és magyarok kimagaslóan magas szémben vesznek részt a kriminologiai statisztikában.
libellle
@durbincs: Miután a menekültek a te országodat nem is érintik meg,( azonkivül, hogy imádott kormányod csak a gyülelötett még jobban tüzeli ) ellenben a nyugatot annál inkább, de ti vagytok a legjobban involválva a támaban. ès én nagyon jó ember vagyok, akkor amikor utoljára jártam Magyarországon élemiszert vásároltam azoknak akikiet a kormányod a pályaudvaon fogvatartott. Nekik is. ès te tettél szemrehýnásta kormányodnak, hogy ellpja még az ö pénzüket is Valoszinü nem akkor pedig Schnauze!! bubi
quadrocopter
@durbincs: Belebuktál a baromságodba, csicska?
Mert mikor és hol követtek el bűncselekményt a befogadottak, te überbarom?
Primitív sorvadt agyaddal vered a taknyot, fogalmad sincs, miről van szó!
quadrocopter
@durbincs: Belebuktál a baromságodba, csicska? Primitív vegetáció vagy, csicska!
Primitív sorvadt agyaddal vered a taknyot, fogalmad sincs, miről van szó!
cikicakk55
@libellle: Én általában csak azt írom amiben nagyjából biztos vagyok.Volt egy riport már nem tudom,hogy Ausztriában,vagy Németországban. Magyar riporterek mentek oda civil emberekhez és kérdezték tőlük,hogy mi a véleményük arról,hogy ilyen sok a menekült az országukban. Több embert megkérdeztek,de csak egyetlen egy mert nyíltan beszélni. Ő azt mondta,hogy nem örül neki,mert sokkal több bajt és bűnt követnek el,mint amit az újságok megírnak.Amit csak lehet eltussolnak.Nem akarják,hogy kiderüljön mennyire sok a baj velük,mert a nép így is lázong.Ő mondta,hogy az újságok és a tv adók tized részét írják meg annak ami történik.Főleg azok derülnek ki ahol már sebesültek,esetleg halottak vannak. Mint olvasom te kinn élsz Németországban,vagy Ausztriában. Az onnan érkezők azt mondják amit ők tapasztaltak.Van aki elcsodálkozik,hogy milyen erőszak? Feléjük is élnek,de azok békések.Van viszont aki közelebbről érintett,mert vagy többen laknak arra felé,vagy több a férfi,de ők más képen élik meg a velük való közös életet.Tőlem ide is beengedhetik,mert elegem van már a kvóta hisztériából, a FideSS felől jövő állandó rettegésben tartásból,de én azt szeretném,ha családok érkeznének.ide.Apa,anya,gyerekek.Nem azokat akiket tavaly a videókon láttunk és az nem csak a FideSS média videója volt,hogy 70% életerős egészséges férfi, a maradék a nő és a gyerek.Örülök neki,hogy te olyan helyen élsz,ahol nem kell szembesülnöd az általuk elkövetett erőszakkal.
cikicakk55
@Eladott Ország: Azt tudom,hogy nálunk sem írhatnak meg mindent az újságok,amit akarnak.Én úgy vettem észre,hogy itthon inkább azzal hátráltatják az igazság megírását,hogy megveszik a még ellenzék kezében lévő lapokat.Pár online felület még van,ahol lehet nyíltan véleményt mondani,de abban sem vagyok biztos,hogy mi nem kerültünk már a fekete listájukra.Egész biztos vagyok benne,hogy akik gyakran írnak Orbánnak és sleppjének nem tetsző hozzászólásokat,azok figyelve vannak. Most kérek elnézést mindenkitől,ha néha rossz helyesírással írok,de olyankor a telefonomon vagyok.Sajnos nekem nem nagyon megy az érintőképernyős írás.Ezért van az,hogy gyakran másik//betű jelenik meg.Általában az,amelyik mellette van. Most a macska duhajkodik a billentyűn és azért lehet hiba.
iluminati
@durbincs: Én viszont láttam mindent, Itthon menekülteket és külfőldön magyar menekülteket...min a két táborban egy volt a közös menteni az életüket a megélhetésért... megpróbáltam én is el menni ebből az országból mert itt ha nem léptem a nyelvemre nem haladtam sehova... Külföldön dolgozni is kellett az előre haladásért amit kint díjjaztak, és megbecsülték...Felteheted a kérdést még is miért maradtam még is itthon?...Mert valakinek el kell tartani a szülőket azokat az embereket akik fizették a nyugdíjárulékot éveken át és már nem maradt itthon fiatal, akik ugyan ezt tegyék. Aki a magyarságért hisztizik nem haggya hogy elmenjenek ebből az országból, 1000 km-re vagy messzebb. A keletinél pu.-nál láttam rosszabbat is már...és a keleti nem a menekültek hibája,hanem a állami vezetésé. De mit várunk el olyan kormánytól aki nem törődik a lakosai életével megélhetési szinvonalával...se baj majd jönnek 1000 km-ről vendégmunkások...Ukrajna és Romániából igen ők még beérik az odavetett csontal is... "egy ideig"
libellle
@cikicakk55: ?en itt élek Németországban én itt is születtem. Azok a riporterek elmentek a volt kelet-németországba és ott kérdezösködtek. Azoknak egy nagyon minimális része imádja orbánt és a pegidát ( názi -banda) ezenkivül az afd ( szintént nazi-part) fogja válsztani. Enne´l a pártnál rengeteg ellentmondás van inkább irnám ,hogy kriminell. A pértvezerö höglyike szándékosan esküdött hazugságra. A másik pedig egy Syriai növel takaritatott feketén magyánál és a leghangosabban orditja, hogy ki a menekültekkel. Engem már sokan sokszor megkérdeztek a menekült helyzetröl mindig elmondm a véleményemet legyen az positiv mint negativ. Van negativ véleményem is. Te képzel éngem még soesem ért valamilyen megtorlás vagy bármi. Ez itt egy élt demokracia nem pedig lágy diktatur. Itt semmi nincs eltusolva a menkültekkel vagy olyan eseményekkel kapcsolatban amit mindenki tudhat. De öszintén, nem is akarom tudni, hogy holnap esetleg nort-korea és a hülye trump kirobnntják a hermadik világháborut amire a ruski már nagyon vár. Nos ezeket a dolgokat nem tudjuk ellenben a menekültekröl mindent hidd el. Amik nem jól mennek azokban sajnos mi vagyunk a hibásak. Nem kellett volna ennyit beengedni és aztán orbán tett volna amit akar velük. Legalább gyorsabban megszünt volna az az ország EU tag lenni. Ne gondold, hogy ezt kivánom ellenben amikor a polgárok pflegmak és nem mennek el választani vagy azt a bandát válasszak, akkor azt gondolom kivül tágasabb. Mindent elnéztek neki mármint orbánnak
quadrocopter
@durbincs: Hol tettek itthon erőszakot, te debil? Összevissza hazudozol, színezel, csúsztatsz, mert nincs hiteles tényadatod!
Primitív sorvadt agyaddal vered a taknyot, fogalmad sincs, miről van szó!
quadrocopter
@durbincs: Hol tettek itthon erőszakot, te debil? Összevissza hazudozol, színezel, csúsztatsz, mert nincs hiteles tényadatod!
Primitív sorvadt agyaddal vered a taknyot, fogalmad sincs, miről van szó!
iluminati
@quadrocopter: Hagyd nem érdemes vele foglalkozni...már az orvosok is lemodtak róla...és hitler befejezte végül. egyébként le lesz nyomozva ki ő valójában...
iluminati
@quadrocopter: Hagyd nem érdemes vele foglalkozni...már az orvosok is lemodtak róla...és hitler is befejezte végül. egyébként le lesz nyomozva ki ő valójában...
iluminati
@cikicakk55: Szerintem ő sem érti mit írkál...narkós vagy részeg... vagy sokat hiányzott az iskolából...
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? "He?" Miről nyöszörögsz, "He?" Romlik az állapotod, egyre hülyébb vagy "He?" Zavart vagy csicska "He?"
Nem menni magyar nyelv? "He?" Mindig beleköpök a levesedbe, mert te megérdemled, csicska "He?"
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? "He?" Miről nyöszörögsz, "He?" Romlik az állapotod, egyre hülyébb vagy "He?" Zavart vagy csicska "He?"
Nem menni magyar nyelv? "He?" Mindig beleköpök a levesedbe, mert te megérdemled, csicska "He?"
kokopelli
@cikicakk55: már maga az az állítás,hogy "a németeknél ez meg az van,mert akik ott
jártak azok azt mesélték...stb", egy baromság! Melyik részen,hány hónapig,melyik újsá-
got olvasták,TV stb! Én is hallottam azokat,akik magyarhonból "németbe" visszajöttek,és
meséltek a magyar helyzetről mint az évek óta ott lakó tudosítók,holott a magyar nyelvet
is csak ugatják!Amikor megkérdem a haverokat ill. rokonokat,hogy legalább a német pár-
tokról dadogjanak már egy kicsit (A.Merkel nélkül),a nagy politikai szakértelmük alátámasz-
tására, akkor néma csend van!...Ne állíts valamit,ha ha nem ismered a hátteret!!! :--(
kokopelli
@quadrocopter: ..ez a szellemi nincstelen belefutott a "maligánokba"!?Lassan egy
mondatot nem képes összehozni!Ő már a klinikai kórt is maga mögött hagyta!Asszem
iszik mint a kefekötő,mert két alkoholista akóljából csámpázott elő! :--))))))))
quadrocopter
@kokopelli: Nem megy neki a magyar nyelv, egy primitív vegetáció, csak foglalja itt a helyet! Buta jószág!
quadrocopter
@durbincs: Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!
kokopelli
@quadrocopter: ..leß@rom a getzit,azért nem is válaszolok a "motherfucker"
bérkommentelő "Arschlecker"-nek! Azért fizetik a barmot,hogy kacsa nyugati
cikkekhez az avatárját adja,mert a "homokos-bőrpályán" már annyira kitágult,
hogy hátul is csak lehelgetni tud! ;--))
kokopelli
@quadrocopter: (17:26) 16.-án
Azért gügyög a marhája,mert ha megpróbálja a "magyart" akkor beugranak a
"hejjesiirssy" hibák nála! Rövid vagy hosszú magánhangzó,betűkihagyás,stb!
Orbán seggébe dugott fejjel,úgy hogy csak a "faruszony " kandikál ki,bizony nehéz!
Neki is kell élni valamiből,ha már a "Gyp"-ből túlkorosság miatt kivágták,mint a ha-
sasmacskát ß@rni! ;--))
desiro
@durbincs: te idióta te meg a hitelesség, hazudsz szar jankó. tanulj meg magyarul azután leszopikázhatod gorbánt.
Sügérirtó
@durbincs: csináltad? ma már rendesen, meg, annyádat? mer', ha nem? akkó usgyí
Sügérirtó
@durbincs: "hogy került ide molyrágta?kiugrott a levelezőből ?"
maga még nincs otthon? anyikájánál, dologidőben? nem fél, hogy bumlit kap?
silber13
@Sügérirtó: Hagyd mán! Ez egy vén, elmebeteg, homokos, havasi pakulár Rumániából!
quadrocopter
@durbincs: Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
Sügérirtó
@durbincs: Vörös sügér fűszeres morzsával

Hozzávalók 2 főre: 2 szelet vörös sügér, 4 ek zsemlemorzsa, 2-2 ek pirított dió és mogyoró durvára vágva, 4 ek petrezselyem, 4 el olíva olaj, 1 ek frissen facsart citrom leve, kevés reszelt citromhéj

Elkészítés: A halat enyhén sózzuk, és egy serpenyőbe kevés olajon süssük mindkét oldalán kb. 4-5 percig. Közben a fűszereket és a morzsát, valamint a többi hozzávalót keverjük össze. Vegyük le a serpenyőt a tűzről, és tegyük a halszeletekre a morzsát, kicsit a kezünkkel tömöríthetünk rajta . A fűszeres halat grillező alatt, vagy 220 fokos sütőben aranyszínűre pirítjuk. TIPP: A grill alatt ne hagyjuk őrizetlenül a halat, mert a morzsa egy pillanat alatt meg tud égni.
Amikor evvel megvagyunk : GYORSAN ÖNTSÜK KI A PICSÁBA, MERT UNDORÍTÓ!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál nyöszörögni, debil?
Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
quadrocopter
@durbincs: Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
quadrocopter
@durbincs: Tanulatlan, buta barom vagy, csicska, mikor takarodsz vissza Romanuescuba?
Sügérirtó
@durbincs: Sügérvész
A hatvanas és 1970-es években egy fekélyes betegség tizedelte meg a sügérállományt. A vizsgált élőhelyeken az egyedek mintegy 99%-a elpusztult. Bár a vész már évtizedekkel ezelőtt elmúlt, következményei mind a mai napig érezhetőek. A felnőtt sügérek hirtelen pusztulása megzavarta a faj természetes kiválogatódását. A vészt túl sok fiatal példány élte túl, amelyekből elsatnyult állomány alakult ki.

-Az utolsó három mondat mindent megmagyaráz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.