A rendőr részeg dulakodókat próbált szétválasztani a Westbahnhofnál, amikor a magyar férfi kést szegezett neki. Végül az egyik dulakodó, egy nő ütötte ki a kezéből a kést. Kést rántott egy osztrák rendőrre egy 42 éves magyar férfi a bécsi Westbahnhofnál. A rendőr elővette szolgálati fegyverét, de senki sem sérült meg – jelentette szerdán az APA osztrák hírügynökség alapján az MTI. A rendőr azért ment a helyszínre, mert egy bejelentés szerint több részeg ember összeszólalkozott az egyik közeli villamosmegállóban. Éppen szét akart választani három vitatkozót, amikor a magyar férfi nekiszegezett egy konyhakést a rendőrnek. "A férfi a szolgálati fegyver elővétele és többszöri felszólítás után sem dobta el fegyverét" – közölte Patrick Maierhofer rendőrségi szóvivő. Végül a csoport egy másik tagja, egy nő ütötte ki a férfi kezéből a kést, majd a magyar férfit őrizetbe vették.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szír, török, líbiai? Á dehogy - hun gyerek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A magyar Ausztriában nem migráns. Szabad bejárása van az unióban.
Csizmás Kond
@quadrocopter: @RonaGyuri: ...így nektek legalább semmi közötök hozzá...
quadrocopter
@maci0427: Nem jól tudod! A nemzetiségi törvény értelmében a cigányság nemzetiség! ( 2011. évi CLXXIX. törvény. "1. § (1) E törvény értelmében nemzetiség minden olyan - Magyarország területén legalább egy évszázada honos - népcsoport, amely az állam lakossága körében számszerű kisebbségben van, a lakosság többi részétől saját nyelve, kultúrája és hagyományai különböztetik meg, egyben olyan összetartozás-tudatról tesz bizonyságot, amely mindezek megőrzésére, történelmileg kialakult közösségeik érdekeinek kifejezésére és védelmére irányul.")

@1magyar: - annak a menekültnek is, amelyik védelmet kapott!

@Csizmás Kond: - mármint mihez?
Sámannus
Remélem benne lesz ez is a konzultációban, mert ha nem, öri-hari.
Sámannus
@reagens: Sőőt még moszvában is születhetett.
reagens
@Sámannus: Akár! Vagy Demonában, Damaszkuszban, vagy Denverben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.