A szociáldemokrata kancellárjelölt mindig kiváló témát szolgáltat a bulvársajtó számára. Angela Merkel legesélyesebb kihívója idén a szociáldemokrata SPD jelöltje, Martin Schulz, aki mióta csak bejelentette, hogy indul a szövetségi választásokon kiváló témát szolgáltat nemcsak a politikai, de a bulvársajtó számára is. Hogy miért? Először is, mert még az érettségije sincs meg. A tanulás valóban nem az erőssége, rengeteget lógott az iskolából, míg végül 19 évesen úgy döntött, hogy politikusnak áll. Ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lenne jó a munkájában, például Abraham Lincoln és George Washington sem rendelkezett magas iskolai végzettséggel. Régen állítólag alkoholproblémákkal küzdött – több hónapig volt kórházi elvonókúrán, amire a testvére vette rá. Első komoly barátnője is italproblémái miatt szakított vele. ... és állandóan káromkodik. De imádja a könyveket! Kedvenc olvasmányai közé tartozik Tomasi di Lampedusa: A párduc és Eric Hobsbawm valamennyi írása...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hát igen arrafelé nem volt szocializmus, ahol a falusi bunkóknak (a párttitkár KISZ titkár fiacskája) diplomát adtak, de ő legalább szokott olvasni, nem úgy mint a dagadt törpe! =))
Equus1
nekem bejön... inkább, mint vmi tömjénzsóti... attól, h nem tudja, h luther mártont mikor szögezték keresztre Jeruzsálemben még lehet épeszű Ember .
Tomasi di Lampedusát meg éppen én is kedvelem.
Equus1
@durbincs: tömjénzsótira gondolsz? Inkább siralmas.
bencemacska
@Equus1: ma, 20:30 Szerintem golyóérett, hogy stílszerű legyek a hobbijához!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.