Nem tud felelősséget vállalni a párt jövőjéért. Méltatlan és számomra vállalhatatlan az a folyamat, ami a demokratikus oldalon történik. Orbánisztán egyértelműen befurakodott az ellenzéki erők sorai közé, beépítette embereit majd minden potens mozgalomba, írta hétfő reggeli közleményében Ujhelyi István EP-képviselő, amelyben bejelentette, hogy lemond a Magyar Szocialist Párt alelnöki posztjáról. Nem sokkal korábban Botka László jelentette be, hogy visszalép a miniszterelnök-jelöltségtől. Egyelőre úgy tűnik, hogy a hatalom piszkos eszközeivel támogatott „puccs” eléri célját: a demokratikus erők végletesen megosztottá és megtörtté váltak. Ujhelyi azt is írta, hogy nem tud felelősséget vállalni a párt jövőjéért és a 2018-as választáson való szereplésért. Nem tudok közösséget vállalni azzal, hogy az MSZP belső viszonyait és politikáját külső szervezkedések által is befolyásolni vagy akadályozni lehet. Hozzátette: nem akarta elveit, értékeit és egykori harcostársait elárulni,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Érdekes történet. A most lemondottak mennyit visznek el magukkal ebből a történetből.
Nessy
@justhpeter: Azt hiszem "megérdemli" ez az ország, amire szavazott egy kisebb része, és hagyta a többség! Emberileg, morálisan a Marianna árok fenekére taszít bennünket pártunk és kormányunk. Feltételezem, hogy a 200 valamennyi "családi párt" is csak a megszerezhető pénzre gondol, nem arra, hogy annak magas ára lesz.
Majd a megfizetett levelezőtagozatosok döntenek az otthon maradók helyett.
Hiába, ha három magyar találkozik pártot alapít, majd fúrja egyik a másikat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.