​ Nem tanultak a korábbi esetből. ismét leretusálták a keresztet, nehogy megsértsék az Európába vándorló muszlim "telepeseket". A Lidl újra kihúzta sokaknál a gyufát. Behódolt ugyanis az iszlámnak, és a keletről érkező telepeseknek, akik olyanná akarják formálni Európát, amilyen a keleti államokban uralkodott. Újabb keresztretusáló botrány történt a Lidl háza táján, ezúttal egy promóciós poszterről tüntették el a keresztet. Mint ismeretes, a német szupermarket-óriás azzal okozott botrányt a közelmúltban, hogy „a sokszínűség jegyében” eltüntette a Szantoriniben található kék kupolás templomról a keresztet. A polkorrektség jegyében tett lépés óriási vihart kavart, ám az esetből a Lidl úgy tűnik nem tanult. Ez viszont azért érdekes, mert árulnak olyan termékeket egyes helyeken, amiken egyértelműen iszlám jelképek figyelhetők meg. Az vajon nem sérti a polkorrektséget a keresztényekkel szemben? Sokan egyenesen undorítónak találják azt, amit a Lidl művel immáron tényleg...

Forrás: avilagtitkai.com
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Rohadt egyszerű: a keresztényeknek nem kell a lidiben vásárolni és dolgozni. Meglátjuk mire megy a muszlim vásárlókkal és dolgozókkal!
Nessy
Az tényleg ostobaság, ha egy közismert épületet retusálnak!
De, őszintén szólva a Heineken vörös csillaga akkor tünt föl, amikor arról folyt a parlamenti vita, mint ahogy az éjszakai arckrémen, a Valerian night csomagolásán természetes a félhold, és a csillagok.
A dohányosok ma már észre sem veszik a fotókat a doboz oldalán.
A kereszttől függ a kereszténység? Akinek kereszt van a nyakába, az ismeri a Tíz parancsolatot, és be is tartja? Aki egyfolytában a keresztény gyökereit emlegeti, abban van keresztényi szeretet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.