GRAN CANARIA, 21:28 A tetteseket videófelvételek segítségével kapták el. A nyomozás kapcsán négy marokkói férfit tartóztattak le, miután videófelvételek alapján sikerült azonosítani őket. A 26 és 32 év közötti férfiak közül többen illegálisan tartózkodtak Spanyolországban. A tettesek leitatták a nőt, majd a tehetetlenségét kihasználva megerőszakolták egy bevásárlóközpont mosdójában. A nyomozók a vizsgálatok során kiderítették, hogy az eset súlyosabb ahhoz képest, mint amit az áldozat elmondott. Kiderült, hogy nem egy, hanem négy férfi bántalmazta őt szexuálisan. Sőt, a négy férfi után több mint egy órával később egy ötödik is megpróbálta szexuálisan bántalmazni, de a nő megúszta. Azt még nem lehet tudni, hogy a négy férfi közül mindegyik megerőszakolta -e a nőt. Az elkövetők nevéről nem adott ki információt a rendőrség. A bevásárlóközpontot, ahol az incidens történt, szintén nem nevezték meg. Az ötödik férfit még mindig keresik - írja a Daily Mail.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Megint itt kever ez a rémhír terjesztő agyhalott. Á rosszul írtam agyhalott nem lehet mert nincs agya az agy evő féreg is éhen halt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@magyarbakancs: Erre a sügérre gondolsz?:-))
silber13
@durbincs: Tus valami előemberi szintű dolgot makogni a soros soros aktoron kívül, vagy ezt verték bele abba a kretén fejébe a pártközpontban meg a szerkesztőségben?:-)))))
kakaósbögre
hiteles.mint az oldal,mint a poszter.pfff...
magyarbakancs
@durbincs: a kérdőjelek helyet inkább használjon lakat jelet ami kifejezi önt .be van zárva a zakkant agyába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.