Gulyás Gergely szerint a bevándorláspárti milliárdos most személyesen is beszállt a küzdelembe. A kormánypárti politikus arra reagált, hogy Soros György a Financial Times című brit gazdasági napilap online kiadásán megjelent interjúban egyebek mellett arról beszélt: a magyar kormány által indított kampány szándékosan félremagyarázza az ő nézeteit. Gulyás Gergely szerint a bevándorláspárti milliárdos most személyesen is beszállt a küzdelembe. Soros György a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget, rágalmakat fogalmaz meg, és tagadja azt a "Soros-tervet", amelyben ő maga tett konkrét javaslatokat a migránsok betelepítésére, a migráció legalizálására - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Hozzátette, Sorosnak a migrációval kapcsolatos javaslatait - "brüsszeli szövetségesein keresztül" - sikerült átvinni az EP-n. A testület egy olyan határozatot fogadott el - folytatta -, amelyet "Soros egyik szövetségese" terjesztett elő, és amely "feketén-fehéren tartalmazza a kötelező,...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@CsipkeRózsa: Most szembesülnek azzal a ténnyel, hogy elszámították magukat Soros következetes hallgatása tárgyában, mert azzal számoltak, - ahogy eddig volt - hogy Soros nem fog megszólalni és szabadon mehet a sunyi hazugságáradat!
Nem jött be nekik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Tanulj debil, itt az oktatóanyag:

"Pánik tört ki a Fideszben Soros mai nyilatkozata miatt"
www.sztarklikk.hu/kozelet/panik-tort-k...
CsipkeRózsa
A kormány eddig folyamatosan támadta Sorost, a mi sok milliárdunkból, Soros most válaszolt először a sok hazugságra, és akkor Ő a támadó? Normális a kormány?
Equus
a zorbanisták már megint vmi szereptévesztéses zavarban vannak. Abba akarnak belerúgni, aki az angol font árfolyamát és az Indonéz gazdaságot képes volt megingatni? Kicsi tetű nincs egy súlycsoportban az elefánttal, még akkor sem, ha rajta élősködött.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Most szembesülnek azzal a ténnyel, hogy elszámították magukat Soros következetes hallgatása tárgyában, mert azzal számoltak, - ahogy eddig volt - hogy Soros nem fog megszólalni és szabadon mehet a sunyi hazugságáradat!
Nem jött be nekik!
Hellcat
Köpködnek Soros már nem is tudom mióta...konkrétan uszítanak ellene megállás nélkül...és akkor most a Soros megcáfolta a fidesz által terjesztett hazugságokat és ezek egyből rikácsolnak, hogy megtámadta az országot??? Aztakurva...
kereső
@Hellcat: mi lesz itt egyszer, ha még majd Brüsszel is visszaszól!?
peterkelemen
Frontális támadást Orbán és bűnbandája indított még 2010-ben Magyarország és a legkiszolgáltatottabb magyarok ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.