A brit belügyminiszter szerint "helyénvaló", hogy London különbséget akar tenni a brit EU-tagság megszűnése előtt, illetve a kilépés után tervezett átmeneti időszakban Nagy-Britanniába érkező EU-állampolgárok letelepedési jogosultságai között.

Amber Rudd a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorának nyilatkozva kijelentette: a brit kormány tervei szerint az unióban maradó országok állampolgárai, akik a Brexit utáni átmeneti időszakban érkeznek, szintén munkát vállalhatnak Nagy-Britanniában, de nekik már regisztrációs kötelezettségük lesz, annak érdekében, hogy bizonyítsák a hatóságoknak nagy-britanniai jelenlétüket.

Brit belügyminiszter: "helyénvaló" a különbségtétel a Brexit előtt és a Brexit után érkező EU-állampolgárok között

Rudd hozzátette: Theresa May miniszterelnök szándéka az, hogy a kilépés utáni átmeneti időszakban érkező EU-állampolgárok letelepedési jogosultságai különbözzenek azokétól, akik a Brexit időpontjában már Nagy-Britanniában élnek.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
A lényeg az hogy a brit királyság már presztizsből sem engedhette meg magának, hogy egy becstelen kupec kezdjen irányitani.
cikicakk55
Azért jó lenne ha ezt bővebben kifejtené,hogy mivel jár. Nem mindegy ugyan is.Amennyiben ez a regisztrációs buli azt jelentené,hogy egy csomó pénzt,mint kauciót fizetnie kell az oda dolgozni menni akaróknak,akkor nem sokan fognak menni hozzájuk az EU-ból. Más angol nyelvű ország is van Anglián kívül,ahová a nyelvtudással és szakmával rendelkező emberek el tudnak helyezkedni. Amennyiben ki léptették magukat,akkor ne akarják a jó oldalát megtartani az Úniós tagságnak, a rossz oldalától meg megszabadulni.
Eladott Ország
Az lesz majd a "helyénvaló", ha nem lesz kit regisztrálni Európából és lehet majd nyígni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.