Milliárdos veszteségeket és óriási exportkiesést okozna a brit autóiparnak, ha Nagy-Britannia kereskedelmi megállapodás nélkül lépne ki jövőre az Európai Unióból - áll a brit parlament illetékes szakbizottságának csütörtökön ismertetett átfogó tanulmányában. Az alsóház üzleti, energiaügyi és iparstratégiai bizottságának (BEIS) 36 oldalas elemzésében szereplő becslés szerint ha nem sikerül megállapodni a brit kormány által tervezett szabadkereskedelmi szerződésről az EU-val, és emiatt a kétoldalú kereskedelemre a Kereskedelmi Világszervezet ...

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tony Blair szerint az EU-tagságról rendezett tavalyi népszavazáson a választók anélkül szavaztak a kilépésre, hogy tudták volna, mivel jár majd a Brexit, ezért joguk van ahhoz, hogy meggondolják magukat. Az egykori munkáspárti brit miniszterelnök pénteki beszédében, amelyet az Open Britain nevű EU-párti kampánycsoport rendezvényén mondott el, bejelentette: saját feladatául tűzte ki, hogy rávegye a briteket döntésük megváltoztatására, és ehhez külön intézményt hoz létre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.