Értetlenül állnak a nők Kate Middleton friss fotói előtt, hiszen a legtöbben elképzelni sem tudják, hogyan nézhet ki a hercegné ennyire jól pár órával szülés után. A Mirror most utánajárt annak, mi is lehet a titok

Forrás: life.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Hat órával a szülés után eléggé jól nézett ki.
A vajúdásról lamentál ez a cikk. A harmadik gyerek már szinte kiesik a nőkből, 20 perc alatt. Ahhoz képest az öt óra elég hosszú vajúdás ( még elsőnél is.)
lampa laz
@verőce21: a hsz-d inkább arról szól, h a férfi hány óra vajúdás után "szül" meg 1 gyerekre való löttyöt...
micfild
@Mirabilis: Végül is csak egy szült egy gyereket.. és mint kiderült, ő is emberből van
verőce21
@lampa laz: Valamit félre értelmeztél, nem arról szól.
De érdekes a megközelítésed, ha ez a tapasztalatod. Ez is árulkodó Rólad!
verőce21
@Horizont: (05:55) Csak résztvettem néhányszor szüléseknél. Tapasztalat.
De nőgyógyász barátom sokszor beszélgetés közben csak kiszaladt a szobából pár percre, azalatt világra segített egy-egy babát.

Úgy gondolom, ez a sportos alkatú Katalin is csak azért maradt még hat órát a kórházban utána, mert a szabónője ráigazította azt a piros ruhát!
Csak nem jelenhetett meg az "alattvalók" előtt slamposan. :)
lampa laz
@verőce21: Tudod fényévekkel ezelőtt, 45 éve történt a 24 órás vajúdásom amit azóta sem tudtam kiheverni. Olyan csúcs törvényt a szaporodásra nem is tudtak megalkotni, h én ezt mégegyszer megismételjem. Csak azért írtam le Neked, h tudd ez mindenkinél más és másként is éli meg.
verőce21
@lampa laz: (17:48) Akkor Te nem hiányoltad, hogy szülés után még rádigazítsanak egy ruhát, hogy elegánsan libbenjél ki a szülőszobából?
lampa laz
@verőce21: Ezért a libbenésért csodálom is Katalint, de egyébként sajnálom, h a protokoll ilyen baromságot kíván meg tőle. Még szerencse, h nem kellett lemennie spárgába...
Kérdésedre válaszolva toltak, hordágyon, sőt rámbízták, h nyugodtan szenvedjek. Akkor voltam bentlakó először és utoljára a kórházban, a kaja már akkor is ehetetlen volt, csak akkor ettem ha hozott a család (akkor 2x volt csak látogatási idő 1 héten) azt is az udvaron, mert undorodtam a benti klórszagtól. Szóval 1 hét alatt sikerült a lánykori verseny súlyomat visszanyernem, hála nekik, így nem kellett ruhát igazítani rám, mert jó volt a régi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.