Értetlenül állnak a nők Kate Middleton friss fotói előtt, hiszen a legtöbben elképzelni sem tudják, hogyan nézhet ki a hercegné ennyire jól pár órával szülés után. A Mirror most utánajárt annak, mi is lehet a titok

(Forrás: life.hu, Mirabilis által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: (05:55) Csak résztvettem néhányszor szüléseknél. Tapasztalat.
De nőgyógyász barátom sokszor beszélgetés közben csak kiszaladt a szobából pár percre, azalatt világra segített egy-egy babát.

Úgy gondolom, ez a sportos alkatú Katalin is csak azért maradt még hat órát a kórházban utána, mert a szabónője ráigazította azt a piros ruhát!
Csak nem jelenhetett meg az "alattvalók" előtt slamposan. :)
Horizont
@verőce21: már bocs de megint beleestél a jó magyaros népbetegségbe az általánosításba. Hány szülésnél is vettél részt? Milyen minőségbe? És hányszor szaladt ki a barátod pár percre. ne viccelj már. Nem mindig ilyen sima egy szülés. És nem is ilyen gyors. Én például a 2. szülésemnél több mint 4 órát feküdtem a szülőágyon (!!!) nem engedtek leszállni. És az sem igaz, hogy a harmadik minden esetben kiesik az emberből. Lécci ne írjál már ilyen fellebbezhetetlenül...férfi létedre.
lampa laz
@verőce21: Tudod fényévekkel ezelőtt, 45 éve történt a 24 órás vajúdásom amit azóta sem tudtam kiheverni. Olyan csúcs törvényt a szaporodásra nem is tudtak megalkotni, h én ezt mégegyszer megismételjem. Csak azért írtam le Neked, h tudd ez mindenkinél más és másként is éli meg.
verőce21
@lampa laz: (17:48) Akkor Te nem hiányoltad, hogy szülés után még rádigazítsanak egy ruhát, hogy elegánsan libbenjél ki a szülőszobából?
lampa laz
@verőce21: Ezért a libbenésért csodálom is Katalint, de egyébként sajnálom, h a protokoll ilyen baromságot kíván meg tőle. Még szerencse, h nem kellett lemennie spárgába...
Kérdésedre válaszolva toltak, hordágyon, sőt rámbízták, h nyugodtan szenvedjek. Akkor voltam bentlakó először és utoljára a kórházban, a kaja már akkor is ehetetlen volt, csak akkor ettem ha hozott a család (akkor 2x volt csak látogatási idő 1 héten) azt is az udvaron, mert undorodtam a benti klórszagtól. Szóval 1 hét alatt sikerült a lánykori verseny súlyomat visszanyernem, hála nekik, így nem kellett ruhát igazítani rám, mert jó volt a régi is.
Mirabilis
@micfild: Persze, csak a cikk:Ez az oka annak, hogy Katalin néhány órával szülés után is tökéletesen nézett ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 25., 15:51
Bomba miatt kiürítik a Vörösmarty teret
Szórakozás - 2019. March 25., 15:21
Nem csak a gátlásait dobta le Singh Viki
Szórakozás - 2019. March 25., 15:05
Itt folytatja Kálmán Olga