Padlóra székelt, megdobálta a pincéreket, majd jólnevelt hölgy módjára ki is törölte magának.

Botrányos jelenetet vett fel egy kanadai étterem biztonsági kamerája. A felvételen az látszik, hogy egy nő veszekszik a vendéglátóhely alkalmazottjaival, majd a pultnak támaszkodva a padlóra kakál. Ekkor már menekült mindenki a közeléből, a nő viszont még tudta fokozni, a kipottyantott matériával meghajigálta az ott dolgozókat, majd a fenéktörlésre használt szalvétákat is feléjük dobta.

Egy helyi portál szerint a hölgy azért gurult dühbe, mert nem engedték be a vécébe. Az étterem tulajdonosa szerint ez azért történt így, mert a nő korábban botrányosan viselkedett, és kitiltották onnan.

A gusztustalanul viselkedő nőt a rendőrök a parkolóban elfogták, szabadlábon védekezhet.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
Majd ha már a kunyhója eljött dobálja a teve kakát ? az már nem lesz mulatságos ?
ila51
Jó hogy szabadlábon , nem akarnak ők is abba a csávába esni
SystemError
@durbincs: Valld, hogy szerelmes lettél, de nem azért mert egy nőről van szó...:)
durbincs
@SystemError: fene a maga gusztusát ?
Eladott Ország
Nálunk sem örülnek a vendéglátó helynél, ha valaki fogyasztás nélkül akarja használni a WC-t.
A köztéri WC-k városokban, kuriózumnak számítanak.
Szeparepa2
Tehát akkor vegyük sorra! Ürített, székelt, kakált, pottyantott... micsoda választékos és változatos szerzői brillírozás... még néhány szinonima persze elfért volna, pl kakkantott, trottyantott, fekáliázott, bélsarazott, könnyített belén és nem utolsósorban: SZART... odaszart... De akár az is jó lett volna, ha csak ezt az egy kifejezést alkalmazza a zseniális alkotó, és nem ilyen cifrázott és ezt az egy "csúnya" és alpári kifejezést kényszeresen kerülő fogalmazási kurflikat tett volna, hiszen ez a nemzet 99%-ban ezt az igét alkalmazza eme szituációra illetve aktusra... Vajon ha azt írom kakilt, akkor az nem olyan gusztustalan, mintha azt írom/mondom hogy szart? Talán a szavak mágikus erejével, még kevésbé büdos is ha nem mondjuk csúnyán..? Ez a nő lehet hogy tahó volt ezzel, de lehet hogy akinek ezt szánta, azok meg méginkább, hiszen mekkora patkányság valakit kitiltani a WC-ből... talán én is odaszartam volna nekik egy jót ilyen elbánás után... De azért a szardobálás, már nekem is túlzás, azt már nem lett volna muszáj, anélkül is hatásos performansz lett volna, és utóbbi eleme a cselekvéssorozatnak erősen arra enged következtetni, hogy az illető hölgyemény vérében esetleg némi testidegen kemikália is el volt vegyülve,, mely hatása jelentősen, oldotta a gátlásokat... vagy ami még rosszabb hogy elmeállapotilag nem volt a topon.. Akárhogyis, azért a kézmosást hogy aztán hogy oldotta meg nem szól már róla a fáma, meg arról sem hogyha nem volt lehetősége, már eme vendéglátóipari egységben eme tettre, csak a szalvétákba, amiket szintén odadobált, nem túl higiénikus állapotban lehetett a parkolóban... szegény zsaruk remélem nem kaptak el semmi csúnya fertőzést...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.