Változás látható a német migrációs politikában – vélekedett Pócza István, a Századvég elemzője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Emlékeztetett: Angela Merkel német kancellár nemrég tett nyilatkozata szerint a magyar-szerb uniós külső határ védelmével Magyarország Németországot is védi a migrációs hullámtól.

Mint mondta, Merkel vissza akarja szerezni a szavazók bizalmát, és tudja, hogy ehhez a valós migrációs problémákról kell beszélnie.

Pócza István megjegyezte: a kancellár szerint ugyanakkor nem szabad nemzeti megoldásokat alkalmazni, hanem összeurópai szinten kell megoldani a migrációs problémát. Ennek ellenére Németország elkészített egy saját, 63 intézkedésből álló menekültügyi reformcsomagot – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Szerencsétlen roggyant összevissza hazudozik. Hazudni csak pár szó, szembenézni a problémákkal na az beláthatatlan nehézségekkel jár.

Ehhez itthon is értünk, nagyon.
libellle
Igen a migracios politikában történnek itt változások, csupán a legfontosabbat hiányoljuk, hogy a 450 ezer regisztralatlan menekültet nem küdjük vissza a harmadik biztos államba, Magyarországra elmeroggyant @Peller Anikó:
Peller Anikó
@libellle: miért is küldenéd vissza bárhova is? Hiszen kézzel lábbal hadakoztál értük és százszor elmagyaráztad, hogy ezek fogják kirántani németországot a válságból. A kecskebaszó barátaid nélkül csődbe megy Németország. Etessed magad a kedves vendégeidet kislány.

Hogy jöttél rá, hogy mégsem kellenek a kecskebaszók?
libellle
@Peller Anikó: Semmi olyat nem irtam. Azt irtam, hogy a bevandorlókra szüksége van Nemetországnak ugyanis rengeteg szakember hiány van.Mennyi magyar bevándorló van, és még egyre több lesz A menekülteknek mindig is adtunk " hazát" rövidebb-hoszabb vagy végleges idöre. Ellenben hogy letezik olyan, hogy egy személy eldönti, hogy 3500 állomáson fogvatartott szerencsétlen helyett ránkzavar 450 ezret. Ezt roszindulattal, mert putin elvtars elmondta viktorkádnak, hogy az EU-t tönkre kell tenni. Miert nem regisztralta öket? Fogva tartotta valamilyen lagerekben. Milyen szar az az állam és annak vezetöje kormánya aki egy szövetségböl csak a pénzeket veszi ki azt is elrabolja és a kötelezettségekre pedig nagy ivben tesz, söt. Ilyen sz@rra nekünk nich szükségünk. Lehet takarodni. Lehet a ruskihoz menni senki nem tart vissza teged mint@Shikari: sem
libellle
@Peller Anikó: Kinek a feladata lett volna azokat a menekülteket, nevezd ahogy akarod öket regisztralni.? Magyarországnak. Teny, hogy Magyarország a felsö Schengeni határ és mint minden kötelezettséget ezt sem tartotta be a kedves szeretett vezetöd.
Peller Anikó
@libellle: ha a bevándorlókra szüksége van Németországnak akkor mégis minek akarnád visszadobálni őket, he? Tartsátok csak meg őket. Kértek még?

Majd mondom viktornak, hogy nyisson egy tíz méteres kaput a kerítésen, azt akkor ugass szerencsétlen ostoba liba. Van munkavállaló jelentkező bőven, egyetemet végzett mindegyik arab és néger, pont 1200 millióan várnak arra hogy beengedjük őket hozzátok idióta.
verőce21
Pedig ezt a sok motivált muszlim munkavállalót főleg a németországi Mercedes gyárakban várják.
libellle
@Peller Anikó: azt akkor ugass ehhez annyit, hogy mutatod melyik szellem gyermeke vagy. primitiv!
libellle
@verőce21: de képzeld el azt az örömet amkior az Audi, Mercedes. és az Ople bezárja a gyárait ott. akkor lehet tapsolni é milyen nagy lesz a boldogság. Föleg azert mert marad esetleg Magyarországon két millio fides fan és egy paar nyugdijjas a többi migrál ide. hahahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.