Kihirdették a győzteseket.

Denis Mukwege kongói sebész-nőgyógyásznak és Nadia Murad iraki kurd emberi jogi aktivistának ítélte oda az idei Nobel-békedíjat a norvég parlament által kinevezett bizottság – jelentették be pénteken Oslóban.

Megvan, kik kapják az idei Nobel-békedíjat!

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Én meg attól lepődök, hogy nem Juncker, vagy Macron.
Eriksson
@Shikari: Igen, sőt neki szinte meg volt előlegezve!
Eladott Ország
A keresztényüldözés elleni államtitkárság egy állomás Orbán Viktor megdicsőülés felé vezető útján, minek végén ő lesz az új Európa megteremtője és megmentője, trón és oltár újraegyesítője, amikor a rend megint elfoglalja a szabadság helyét, és az Orosz, valamint az Oszmán Birodalom nyugati határain szükség lesz valakire, aki tűzzel és vassal, bla-bla-bla…
neki kellett volna oda ítélni az idei Nobel-békedíjat. Az én vejem nem lop! Aki ilyesmit állít, az üldözi a keresztényeket!
mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/28/18/281812_felcsut_orban_viktor_lovasszobor.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/op.jpg
kereső
Hallatlan,felháboritó,skandalum, egy" arab"- akiről kiderithető,hogy még nő is!
"Nadia Murad Irakban egy jazídi közösségben nőtt fel, és arról ábrándozott, hogy egy napon szépségszalont nyit. 2014 augusztusában ennek az álomnak az Iszlám Állam katonái vetettek véget: a falu lakóit lemészárolták, a fiatal lányokat pedig - köztük a 21 éves Nadiát - elhurcolták szexrabszolgának. A lebilincselő memoár amellett, hogy bemutatja, kik is a jazídik, és hogyan váltak a radikális iszlám céltáblájává, megrázó képet fest az erőszak pszichológiájáról, és elmeséli Nadia ellenállásának, valamint szökésének történetét. Az Iszlám Állam ugyan megkínozta és rabszolgaságba taszította őt, megtörni és elhallgattatni azonban nem tudták. Nadia Murad nem némult el, sőt a hangja erősebbé vált és messzebbre hallatszik, mint valaha." Nadia Murad. Az utolsó lány c. könyvének fülszövege.
A "néger" orvos- nőgyógyász egyébként- valószinűleg sokat tett a Kongóban elrabolt -és meggyalázott fiatal -és gyereklányokért.

Hát igy.
advocat
Más emberek, más szépségideálok! Ennyi!
kereső
@Shikari: hülye vagy pubi.Nincs itt semmféle "hősgyártás"! Látod az a "hős" ISIS harcosoknak nem voltak ilyen srupulusaik,hogy hogy néz ki egy éppen csak fel se serdült lányka.Azért,ha megengeded kivánnék neked,hasonló jókat,mint amit ezeknek a gyerkeknek el kellett szenvedniük. És,ha már arab,meg kurd,meg jazidi(még az is lehet,hogy keresztény vallású,sok van közöttük) és ráadásul nő- bizonyára halottál az alakulatukról,akik "hős" férfiakat megszégyenitő bátorsággal vették fel a harcot az ISIS terroristákkal szemben fegyverrel a kezükben.És akiket most üldöz erdogan -és putyin testvériesen.Mert csak, és mert kurdnak születtek.
kereső
@Shikari: akármennyire is erőlködsz, ezek a tények.És szó nincsen arról,amiről te hadoválsz. Vedd a fáradtságot,és olvasd el a könyvet- és,ha közben hányni támad kedved,ne fogd vissza magad.Ha csak a negyede igaz-és bizonyára igaz az egész,mert máshonnan is megerősitést nyertek-már akkor is egy hős ez a lány. Te meg itt terroristákat védesz ezzel a dumáddal-sőt,nekik adsz igazat. Emberből vagy egyáltalán?
kokopelli
@kereső: kinek is magyarázod?... egy "nazispermiumnak"?
Falrahányt borsófőzelék!!Születésekor nem tudták eldönteni,hogy babyszoba,
vagy rögtön a Városliget állatóvoda! ;-)
kereső
@kokopelli: tudod,reménykedem.Csupán emberbaráti szeretetből- hátha nem akar hülyén meghalni.
Lepényleső
A bán,miképp lehet,hogy köztük nem kapott helyet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.