Jean-Claude Juncker szerint nemtelen támadásokat kapott a brit médiától az utóbbi időben. Hogy ezeket "visszaszorítsa", nem zárkózna el akár attól sem, hogy korlátozza a sajtó szabadságát. Jean-Claude Juncker, mint az Európai Bizottság elnöke nem áll túl pozitívan a Brexithez – ami nem meglepő. Egy, a sorosista Guardian által idézett interjújában Juncker sajnálatát fejezte ki az iránt, hogy "az Európai Bizottság nem avatkozott közbe" a 2016-os brit népszavazásba, mivel ők "már előre tudták, miféle nehézségekkel fog járni a kilépés. " Nemcsak a Brexitről beszélt azonban, hanem az ellene irányuló kritikus cikkekről is. Emlékezetes, Juncker a közelmúltban azzal került reflektorfénybe, hogy a nyári NATO-csúcson gyakorlatilag alig tudott megállni saját lábán. Szóvivője szerint az EB-elnök isiásza és görcsei miatt imbolygott, ám több brit médium is felvetette, hogy esetleg Juncker alkoholproblémája áll a bizonytalan járás hátterében. Mint ismert, egy évvel ezelőtt írta meg a The...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
emerencia
Jean-Claude Juncker: "A brit sajtót nem fogom hiányolni Brüsszelből. Egyáltalán nem tisztelik a politikusok emberi jogait. Még a sajtószabadságnak is van határa."

Igaza van. A sajtószabadság nem egyenlő mások emberi jogainak megsértésével, betegségének kifigurázásával. A politikusoknak ugyan több kritikát kell elviselniük a sima polgároknál de ez sem határtalan. Juncker ráadásul egy nyugati jóléti állam polgára akinek nemcsak azért jár korrekt egészségügyi ellátás és idősb korában a társadalom tagjaként való élethez elegendő nyugdíj, (HA MÁR NEM BÍRJA A MUNKÁT) mert magas rangú politikus. Ha magyar nő/férfi uniós polgárként kellene élnie úgy, hogy nem tartozik a kivételezett réteg közé, akkor még idősebben, hiányos orvosi ellátás mellett betegen is dolgoznia kellene alacsony bérért, nehezített körülmények között.

Jó egészséget és boldog idős kort Juncker úr! Ön kb. két évvel idősebb mint én és van esélye megélni, hogy az EU-s értékek az összes európai polgár számára megvalósuljanak. (Nekem és nagyon sok-sok honfitársaimnak aligha.) Mégis azt kívánom, hogy sikeres legyen azon közös törekvésünk, hogy minden tagország liberális demokrácia, jóléti állam legyen. Így talán a magyar fiatalok számára megvalósul az a szebb jövő, amit nekünk idősebbeknek egész életünkben ígérgetett az éppen regnáló hatalom.
Nessy
@emerencia: Hát akkor rólam is megállapíthatták volna, hogy részeg vagyok.
Elfelejtettem, hogy hónapok után a lapos cípőt gavallér sarkúra váltani a sztrájkoló térdeimmel, nem ajánlatos. Úgy közlekedtem, mint egy részeg aranyásó.
emerencia
@Nessy: Még az előző átkosban történt, hogy ismerősöm hasi panaszokkal fordult orvoshoz. A doki megvizsgálta majd szigorúan ráripakodott: ideje lenne abbahagyni az ivást! Szerencsére a doki elhitte, hogy absztinens. További vizsgálatra küldte majd meggyógyította a máját. (A srácról mindenki tudta, hogy soha nem iszik alkoholt és kávét de mindig vöröskés az orrahegye.) Azóta is vígan él, alkohol és kávé nélkül.
Aki Én
Nem tudom ki hogy van vele, de engem jobban zavarnak a hazai ügyek, mint például a fidesz látványos tolvajlása, országrombolása. Szarok én a Juncker piálására, mikor a mi MINIszterelnökünk józanul olyan amilyen.
A sajtószabadság korlátozásról pedig nem egy közpénzen kitartott propaganda műhely véleményét kell kérdezni, hiszen annál hiteltelenebb nincs.
Aki Én
@durbincs: Szívesen válaszolnék, de nem tudom mi a kérdés valójában.
Engem az is zavar, mikor mondjuk a Kósa nyilatkozik full részegen. Vagy mikor a Szanyi, vagy a derék kédéjenpés Pálffy...
Értem én, hogy az orbánt kritizáló, le diktátorozó Juncker nagyobb ellenség, na de mégis, legyünk igazságosak, hagyjuk a kettős mércét a kofákra.
kokopelli
@Aki Én: (9:45)
...igazad van,de ha a "zorbánnyaloncok" nem tudják a narancsosok baromságait ka,-
sírozni,akkor a régi hitleri módra,az "ötödik Kolonne"-t ,hadosztályt,hadoszlopot,szeret-
nék bevetni,ami tk. ideológai ferdítést,hülyitést,propagandát jelent!Az a különbség,hogy
Adolf-tata nem a leghülyébbeket bérelte fel a feladathoz,mint a narancsos horda! A ne-
veket te is ismered!A rombolás helyett,a saját degenerációjukat teszik közzé! ;-)))
Nem érdemesek válaszra sem! ;-))
kokopelli
@Aki Én: (10:44)
..kifelejtetted a narancs-alkoholgőzös daliákat a fehérvári csehóból,akik
büszkén fitogtatták a világnak,hogy milyen csodás egy-bites trágár kor-
mánygalerije van egy EU-s országnak,és milyen nyelvezete van a ME-i
schleppnek!
Brávó fiúk jó mulatság férfimunka (?) volt!
Pálinkafőző Rézüst
fideszjuliska védi, és beszél a szüzességről... :))) jót röhögtem...:)))))))))))))
Aki Én
@durbincs: Romániában a sör ára boltban átlagosan 3,6 lejt, kocsmában pedig 7,5 lej.
Vagyis kérdésedre a válasz:

átlagosan 360 illetve 750 bani a sör ára.

Igen, jelenleg süt a nap a tőled távoli Budán.
Örülök, hogy tele vagy kérdésekkel, így tanul az egyszeri ember :)
1magyar
Szépítgetheti a buta emberke, akinek fáj valami az nem megy el sehova vagy az orvosok azt ajánlják üljön kerekesszékbe.
Hablatyolhat bármit, az bizony nem szépíti a valóságot. Mert a részeg embernek nem jut eszébe az orvos?
Aki Én
@durbincs: ...most ponty vagy durbincs? Vagy ,,bányalóvizeletpálesz" után már mindegy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.