Tavaly az összes menedékkérőnek mindössze három százaléka (106 ember) kapott menekültstátuszt, és szinte alig van európai menedékkérő Magyarországon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Soros elleni háborúban hű csatlósa volt Magyarországnak. Ez olyannyira megmutatkozott, hogy Orbán konkrétan Gruevszki mellett kampányolt a választások hajrájában, melyet ennek ellenére is csúnyán elveszített. Nem kevesebb, mint 130 épület , tér vagy épp szobor lett átadva az elmúlt években, ami több mint félmilliárd (!) eurójába került eddig a macedón adófizetőknek. Ezen épületek és terek építésének egyharmadát egyetlen cég vitte véghez, így nincs kizárva a kormánnyal való egyértelmű összejátszás sem. Lehetne még sorolni a Magyarország és Macedónia vezetése közötti hasonlóságokat naphosszat, de szerintem már a korábban leírtakból is egyértelműen kiderül, hogy amit Nikola Gruevszki az elmúlt évtizedben „véghez vitt” saját hazájában, az kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit Orbán Viktor immár nyolcadik éve művel Magyarországon. Talán pont ez az oka annak is, hogy az elítélt bűnöző, Gruevszki rögtön Orbán Viktorhoz rohant segítségért, hiszen tisztában van azzal, hogy pontosan ugyanazt képviselik. Kíváncsian várjuk a magyar kormány magyarázatát arra, hogy miért bújtatunk egy szökött bűnözőt a keresztény demokrácia fellegvárában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Eladott Ország: Igaza van Lattmann-nak úgy általában. Itt viszont nem csak Mo. felelőssége vetődik fel, mert a közbeeső országok is hozzájárultak a szöktetéshez.
A schengeni határőrizeti rendszert nem nagyon ildomos emlegetni, mert azt százezrek sértették már meg nap-mint nap az ismeretlen okokból átlépők.
Nem találod érdekesnek, hogy Amerika milyen élénken foglalkozik a Balkánnal?
Eladott Ország
@Eriksson: Schengeni határ-ellenőrzési kódexből, kivonat :-érvényes úti okmánnyal kell rendelkezni;
Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, meg kell tagadni a területre való beléptetést. Gruevszkinek útlevele nem volt, amellett bűnöző, aki ellen elfogatóparancs is volt. Mi egyenlőre a NATO-hoz tartozunk és nem Putyin seggét kell nyalnunk, mint ez a rohadék bűnöző csúti cigány.
Nem azon kell csodálkoznod, hogy az USA miért csodálkozik.
eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=LEGISSUM%3Al14514
Eriksson
@Eladott Ország: Addig rendicsek, hogy "-érvényes úti okmánnyal kell rendelkezni;". Azokat a "szíreket" akik eldobálták úti okmányaikat, mégis százezrével eresztették át a schengeni határon.
Ez egy másik történet: Amikor a hollandokat figyelmeztették a török titkosok, hogy isis harcos jön vissza, a hollandok azt mondták, hogy az ők törvényeik szerint náluk nem követett el bűncselekményt, hadd jöjjön. Szabadon leszállhatott és távozhatott a repülőtérről. Utána terrorakciót hajtott végre.
Feltételezem a macedon ürgénél ilyen veszély nem áll fenn.
Eladott Ország
@Eriksson: A tömeges bevándorlás iratokkal vagy anélkül nélkül megszűnt. Papagáj Petike maga árulta el, hogy közreműködtek a volt macedón miniszterelnök szöktetésében, akinek személyéről köztudott volt hogy körözik és bűnöző és nincs útlevele. Ezért érdeklődik az EU és az USA.
Eladott Ország
@Eriksson: Úgy történt, hogy a magyar hatóságok, akik mint volt szerencsénk említeni, nem vettek részt a börtönbüntetésre ítélt Gruevszki megszöktetésében, egyik reggel egy embert vettek észre az utcán.
– Te, az ott nem a Gruevszki? – kérdezte az egyik magyar hatóság a másikat.
– Melyik?
– Csak egy ember van ott, te nagyon hülye!
– Tényleg. Nekem is ismerős valahonnan.
Aztán rájöttek a magyar hatóságok, hogy az ember, akit észrevettek az utcán, valóban Orbán Viktor jó barátja, Nikola Gruevszki volt macedón elnök.
Nagyon csodálkoztak a magyar hatóságok, el sem tudták képzelni,hogy kerülhetett ide Gruevszki. Magyarország nemcsak a világ egyik legbiztonságosabb országa, de a földkerekség legjobban őrzött határával is rendelkezik, egy légy, annyi nem bír átjönni a hatóságok tudta nélkül.Ez a Gruevszki meg mégis itt van. Jelenleg ennyit tudunk Nikola Gruevszki Magyarországra érkezésének körülményeiről. Aki még ennél is hihetőbb változatot ismer, kérjük, álljon elő a történetével.
Eriksson
@Eladott Ország: 07:19 Akárhogy csűrjük, csavarjuk, mindig az jön ki belőle, hogy a történet korántsem köztörvényes bűnözőről szól, hanem kőkemény politikai háttere van. S ha igen, akkor bizony joga van politikai menedéket kérni.
09:12 Ez nagyon jó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.