2018 utolsó (?) nagy, ám kétségkívül az egyik legfontosabb tüntetésére készülnek az dolgozói érdekképviseletek és a munkásokkal szolidaritást vállaló szervezetek: a rabszolgatörvény néven elhíresült, a munka törvénykönyvének módosítást célzó törvényjavaslat ellen várhatóan több ezres tömeg vonul ma Budapest utcáira. Kósa Lajos és Szatmáry Kristóf fideszes képviselők november végén nyújtották be a „rabszolgatörvény” néven elhíresült törvényjavaslatot, melynek elfogadása esetén évente 250-ről 400 órára nőhet a kiróható túlórák száma, ami 2,5 hónapnyi túlmunkát jelentene a munkavállalóknak, 6 napos munkahetekkel számolva. A rugalmas szerződésben foglalkoztatottak számára a munkaidőkeretet 12 hónapról 36 hónapra módosítanák, így csak 2,5-3 év múltával kellene kifizetni visszamenőleg a túlóráikat.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Néhány beszéd, néhány frappáns skandálás - aztán vége a műsornak, lehet hazamenni. :(
Sok haszna nincs, eredmény nulla. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Csizmás Kond: no, ezzel a hozzászólásoddal kivívtad, hogy színvonal alatti vitapartner legyél. Én pedig nem megyek egy bizonyos színvonal alá.
Csizmás Kond
@görbetükör: ...hát persze...de nem is kell alább menj...ez is elég alacsony...
tulipan
@görbetükör: Ugyan, mit állsz le egy ilyen, román Kondással???
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ?
tulipan
@durbincs: Te hülye narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér és sötéten, hithű propagandista, romány Ákkcentusos ,szerencsétlen, zombi undormány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.