Egy 73 éves idahói papot 25 év börtönre ítéltek csütörtökön, miután beismerte, hogy gyerekpornóval kereskedett, sőt kábítószert is birtokolt. A nyomozás szerint az interneten William Thomas Faucher arról beszélt egy Bruno nevű csettársával, hogy nagyon szereti a kisgyerekeket, különösen a hatéves fehér gyerekeket, és hogy nagyon szívesen meg is ölne közülük egyet. Ennek a Brunónak dicsekedett el azzal is, hogy lepisilte az egyházi törvénykönyvet, a keresztet is, és belevizelt a miseborba. A rendőrök azután csapta le rá, hogy valaki adott nekik egy tippet vele kapcsolatban. A házkutatás során végül több mint 2500 pornóképet találtak nála, amelyeken kiskorúak láthatóak. Az ítélethirdetés előtt azt mondta, hogy ő valójában csak egy nagyon beteg kutyuska, aki nagyon elszúrt dolgokat – írta a CrimeOnline nyomán a Bors.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nem olyan nehéz a vallomását értelmezni. Semmi köze a beteg kutyuskákhoz, ellenben gazember, az állatiasnál alacsonyabb ösztönökkel. Szimplán csak perverz pedofil.A sokadik ilyen sztori ami pont karácsonykor bukkan fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.