Belgrádban is forr az utca, az ellenzék követeli a szabad közmédiát, de az EU-párti erők nem azon az oldalon jelennek meg, ahol gondolnánk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eriksson: Talán egész Európába ugyanazok a problémák?
Miért, nálunk talán a köztévé nem hazudik?Talán itthon nem egy holding kezében van a sajtó? Nem ugyanazokkal képekkel ,cikkekel jelenik meg 400 újság?Náluk nincs korrupció? Nincsennek kegyencek?és még lehet folytatni a sort.
Eriksson
@Nessy: Te is így látod? Mert pont így van mindenhol szerte Európában. És nem csak itt, hanem Amerikában, Afrikában, Ázsiában is.
A kérdés csak az, hogy miért pont mostanában lett fontos mindezt eltörölni? És ha el lesz törölve a világ összes kormánya, azután mi lesz?
Nessy
@Eriksson: Nem tudom. A történelem folyamán nem kevés nagyhatalom, magas kultúra dölt össze, majd alakultak mások.
Hiszen nem mi vagyunk az első lakosok Pannóniában.
A nagyhatalmak játszmáiban mi csak a gyalogok voltunk, vagyunk évszázadok óta. Miután a kormány jelenleg inkább a Balkán felé tendál, lehet tippelni sorsunkat illetően.
Eriksson
@Nessy: Így igaz, birodalmak hanyatlanak. S ha most éppen úgy tűnik, hogy az európai birodalom hanyatlik, az nem véletlen.
Látni, olvasni, templomrombolásokról, mecsetépítésekről, Ezek mind-mind a behódolásnak tudható be. Most a Keleti Birodalom ideje jön el.
Cuius regio, eius religio (magyarul: akié a föld, azé a vallás)
Egy a baj, hogy Európa feladása önként történik, az ellenálló országok ezirányú kényszerítésével
Nessy
@Eriksson: Nem. ezt az USA, Oroszország, Kína fogja elsősorban lefocizni. Itt nem a vallásról van szó. Az ugyanolyan "takaró", mint anno a kereszt volt. Itt pénzről, nyersanyagokról, hatalomról van szó.
Európa kétsebességűvé válik, és ez nem nekünk fog kedvezni.
Az iszlámról csak annyit, hogy O.V. barátja, Erdogán a muszlim világ vezetője kíván lenni.
Eriksson
@Nessy: Pedig igen. Mint írtam, akié a föld, azé a vallás. Ne feledjük, az iszlám hit borzasztó erős minden egyes hívénél. Bizonyítja az, hogy az Európában született másod,-harmad generáció sem lett keresztény. És az Iszlám nem csak vallás, hanem életforma, politika, világszemlélet. (sok videó foglalkozik ezzel a témával a youtubon, érdemes rákeresni).

"ezt az USA, Oroszország, Kína fogja elsősorban lefocizni" Ebben igazad van, erre megy ki az a nagy fenekedés, ami mindig is észlelhető. Csak nehéz elképzelni, hogy hogyan viteleznék ki. Elfoglalják a hatalmas orosz földeket? Oroszország természeti kincsei végtelenek, hihető, hogy szüksége van a világnak az ottani földben található kincseknek. No de azt meg is lehet vásárolni. És biztosan van is sok bánya, vagy olajlelő, ahol amerikai a gazda.

Kétsebesség? Erről nekem az jut eszembe, hogy "ha már ideadtad mindened, amit ideadhattál, mehetsz is vissza a francba, ahonnan jöttél".

Erdogán valóban nagy politikus. Annyi európai és ázsiai, egymástól eltérő kultúrájú népet összetartani, hatalmas teljesítmény. Persze, megvannak hozzá a lehetőségei is. S ha ezt diktátorságnak mondják, akkor az. Másképpen nem megy.
A barátsága nem elvetendő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.