Az egyik leggazdagabb magyar már többször járt a patinás épületben. Egy üzleti, diplomáciai tanácskozáson vett részt, két másik magyar cégvezetővel.

Ismét meghívták a Fehér Házba Gattyán György milliárdost, a Docler Holding tulajdonosát, aki ezúttal is National Prayer Breakfast eseményre volt hivatalos – írja a Világgazdaság. Gattyán erről képet is közölt Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rally

Gattyán Gyuri (@gattyangyuri) által megosztott bejegyzés,

A portálnak nyilatkozó Docler Holding kommunikációs vezetője szerint Gattyán már évek óta részt vesz az eseményen, amely csak a nevében számít reggelinek, ugyanis inkább informális diplomáciai és gazdasági találkozóról van szó. Az eseményt 1953 óta rendezik meg.

Gattyán nem egyedül ment, ezúttal a Teqball alapítói, Huszár Viktor Dénes, valamint Borsányi Gábor és feleségeik is elkísérték.

(hvg.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hát Pénztáros Lőrinc már senkinek sem kell ?!?!?!?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
No, de ilyet?!?! Mi az, h nincs ott az ország zsenikéje, mészáros, aki pár év alatt lett dollár milliárdos, ezek a fasorban sincsenek az ő teljesítményéhez képest. A kisújját sem kell megmozdítania, mégis hullanak az ölébe a cégek milliárdokkal együtt.
Fradigege
@Horizont: Nyaraltak egyet az asszonyokkal. Gattyán pedig egy jó nagyot kefélt, mert neki nincs kontrolja. Mi a lényege, hogy megjelentek a fehér házban? Mi ez az éves gyűlés?
Lepényleső
Egészségükre,ha vagyonuk nem a ment a közpénz terhére.
kamazuka
jójójójó
De ebben mi a hír?
Én is ott voltam.
És?
Fradigege
@Horizont: Szerintem az is benne van a pakliban. Gattyán szabad ember. Biztos, hogy kefélt. Egy jó buli. Ő úgy szeret nyaralni, hogy nincs csomagja, de van egy bankkártya a zsebében. Erre mit mondjak? Nem tudom ezek után sem, hogy mi a lényege a gyűlésnek, de bulinak kíváló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.