A 37 éves Meghan Markle színészleckéket ad férjének, Harry hercegnek, hogy a nyilvánosság előtt magabiztosabban jelenjen meg, a beszédeket is együtt gyakorolják.

Harry her­ce­g tel­je­sen megváltozott Meg­han Markle mellett

Fotó: Jo Hale / Redferns – Getty Images

A Brilliáns elmék egykori színésznője drámaórákat tart, megírja a férje beszédeit és színpadi instrukciókkal is ellátja párját. Az eredmény elég látványos: a 34 éves her­ceg sok­kal ma­ga­biz­to­sab­ban vi­sel­ke­dik a tömeg előtt, mint ko­ráb­ban.

Egy tanácsadó elmondta, hogy csak rá kell nézni a hercegre és látszik is, hogy sokkal nyugodtabban viselkedik a színpadon, pedig korábban mindig ideges volt és könnyen zavarba jött.

Most már magabiztos, az egész színpadot felhasználja és megtanulta a beszédet is, nincs szüksége a jegyzeteire

- állapította meg Sussex hercegéről, aki szinte teljesen új emberként állt ki a tömeg elé szerdán Wembley-ben, ahol a fiatalok számára tartott WE Day UK nevű eseményen beszélt arról, hogy milyen pozitív irányú változásokra lenne szükség az emberiség jövője szempontjából.

Sőt, Harry már annyira jól érezte magát, hogy egy ponton várandós feleségét is a színpadra hívta, akit kitörő örömmel és éljenzéssel fogadott a közönség – írja a Mirror.

Ripost

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"A Brilliáns elmék egykori színésznője drámaórákat tart, megírja a férje beszédeit és színpadi instrukciókkal is ellátja párját." - És ez talán nem a legszomorúbb, ami ebben az időben történt vele...
verőce21
Wembley-ben, a fiatalok számára tartott WE Day UK rendezvényen beszélt arról, hogy milyen pozitív irányú változásokra lenne szükség az emberiség jövője szempontjából. - Kétségtelen, hogy a kor, az angol reneszánsz neurotikus folytatása volt sokáig az angolok számára. A rövid ideig tartó beat és hippi mozgalom fellángolása után, újra a Shakespeare hőseinek súlyos idegbajos élményei uralkodnak, a szenvedés, a pusztulás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.