A DERÉK MTI OLVASATÁBAN Elfogadta az európai parlamenti (EP-) választásra készített programját hétfőn Berlinben a kormányzó német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) szövetsége - írja az MTI. A CDU és a CSU elnökségének rendkívüli, együttes ülésén ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadták el a közös programot. Ez szakítás a legutóbbi, 2014-es EP-választáson alkalmazott megoldással, amikor a testvérpártok egymástól eltérő programmal indultak neki a kampánynak.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elfogadta az európai parlamenti (EP-) választásra készített programját

számol be a derék MTI, igaz az ő saját olvasatában

Nem, nem csak az elfogadás egy érdekes részlete kerülte el a b. figyelműket, de az arányok nagyon másképp vannak, mint más a témában is korrektebb orgánumok beszámolóiban.
Az elaborátum szövegéhez „támadják az európai eszmét bal- és jobboldali populisták és nacionalisták”, a Weberi „Európát meg kell védeni a populistáktól és a nacionalistáktól ” szövegen túl azt tegyük hozzá, hogy s el kell zárkózni a zavaros fejű arrogáns paraszt-suttyóktól! =)) Ezt akkor sem árt hangsúlyozni, hogy a mi dagadt törpénk nem csak populista és nacionalista szólamokat mantráz, de ezek mind bal, mind pedig jobboldali baromságait vallja magáénak!
1magyar
Az ilyen weber -féléktől kell megmenteni mert Európa úgy fog kinézni 10 év múlva mint Afrika, és ugyanolyan emberek lakják.
1magyar
@Shikari: Állatoknak sem mondhatók, mert azok jobbak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.