Megírtuk, hogy csütörtökön az amerikai igazságügyi minisztérium nyilvánosságra hozta a Donald Trumpot vizsgáló különleges jelentést. Egy pontot érdemes külön is kiemelni, mégpedig azt, hogy hogyan reagált az amerikai elnök, amikor megtudta, hogy vizsgálat indul: "Ó, istenem. Ez borzalmas. Ezzel vége az elnökségemnek. Rábasztam. " Trump csütörtökön jóval magabiztosabb volt, annak köszönhetően, hogy William Barr miniszter már korábban elmondta, hogy a jelentés alapján nincs bizonyíték arra, hogy Trump bűncselekményt követett volna el.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amúgy ezután mindig az lesz, hogy Trump mondja meg a tutit nekünk? Mi leszarjuk, hogy egy európai közösség tagjai vagyunk, éjt nappallá téve szidjuk azt a közösséget, ám most Trumptól reméljük, hogy felszabadít az Unió rabigája alól? Várjátok a csodát, csak nehogy pofára essetek, elvtársak! Mert azt már nem lehet majd Sorosra és a migránsok hordáira fogni. Ne hívj Viktor, nem veszem fel!
uploads.disquscdn.com/images/88fea05f1891c2587cee7161e4bbcff8cf767193da8a9aff3cec50955567c45b.gif?w=600&h=324
Érdekes, ugyanakkor fontos különbség: az Egyesült Államok politikai rendszere (fékek, egyensúlyok, alkotmányos garanciák, stb.) képes megőrizni a demokráciát, még akkor is, ha egy nyilvánvaló elmebeteg kerül hatalomba. A magyarországi - sajnos - nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.