Tavalyi oknyomozó cikkünk ellenére továbbra is talicskával tolhatja ki a busás hasznot a Semmelweis Egyetemről a francia Veolia, amely egy 2006 óta érvTavalyi oknyomozó cikkünk ellenére továbbra is talicskával tolhatja ki a busás hasznot a Semmelweis Egyetemről a francia Veolia, amely egy 2006 óta érvényben lévő hőszolgáltatási szerződésnek köszönheti a közpénzek zsebre tételét. Portálunk a SOTE szerződései között egy olyan, még a Gyurcsány korszakban született, 2006 óta érvényben lévő hőszolgáltatási kontraktust talált, amely egyértelműen felveti a csalás, a hűtlen kezelés és súlyos szerződésszegések sorozatának gyanúját, és amely legalább 3-4 milliárd forintos kárt okozott már az egyetemnek. A SOTE többször is visszaszerezhette volna a milliárdokat. Úgy tudjuk, az ügyben rendőrségi nyomozás is zajlik. Annak ellenére, hogy a PestiSrácok.hu már egy évvel ezelőtt felhívta a figyelmet a Semmelweis Egyetemen csalás miatt elguruló milliárdokra, közpénzherdálásra, a SOTE vezetősége és...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 17:55
A sotén van kancellária,az ott dolgozók felügyelik a pénzek elköltését.
A viktátorék nevezték ki a kancellárokat.
Szász Károly kancellár is egy hithű fideszes,vagy nem ?
CsipkeRózsa
Hány éve uralja a fidesz a Sote-t? Jelentsék fel magukat.
Nessy
@CsipkeRózsa: Időnként a fidesz elfelejti, hogy kilenc éve ők vannak kormányon. Sok mindent tudtak elvenni, megszüntetni, centralizálni, közpénzből magán vagyonná konvertálni! Ezt csak most vették észre? Mit csinál a kancellárjuk?
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 18:01
Olvasd inkább a pestiprostikat.Neked való.Elvégre is a fidesz kurvája vagy,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.