A Google felfüggeszti üzleti kapcsolatát a Huaweijel, azaz elveszi a Huawei számos androidos jogosultságát, miután az amerikai elnök, Donald Trump rendeletével a kínai telekommunikációs óriáscég amerikai tiltólistára került – értesült a Reuters. Mivel a Huawei telefonjain a Google Android operációs rendszere fut, ezért ez nagyon odavághat a világ második legnagyobb mobilgyártójának számító cégnek és az ilyen telefont használóknak szerte a világon. Erről a lap expliciten nem ír, de mindez feltételezhetően a Huawei albrandjének, a Honornak a készülékeire is vonatkozik.

Forrás: index.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
"Máris lazítana USA a Huawei elleni szankciókon
Hogy a Huawei működése hogyan módosulhat az amerikai szankciókat követően, még nem látni, kíváncsian várjuk a fejleményeket."
huaweiblog.hu/a-huawei-levelet-kuldott-a-felhasznaloinak/?fbclid=IwAR3SrMc-JE-t4kIwcjF1gyfTgdoYXfEc2KOwP-pNakUxlq26Di3LIeAWBAs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.