Orbán Viktor igazából egyetlen dolognak örülhet a vasárnapi választás után: Magyarországon visszaállt a centrális erőtér. Ez hosszú távon még jól jöhet neki. Amúgy ez a választás a 13 mandátum dacára sem a Fidesz diadalmenete volt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Kicsit drága az a plusz egy mandátum, amit a fidesz 2014-hez képest "megvásárolt" román nemzettársainktól úgy kb. 97 milliárdért, kárpátaljaiék valamivel olcsóbbak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ha én Orbán-birka lennék,

na és persze a magát közszolgálatínak csúfoló csatornát néznék

Mottó:
„Ha én Orbán-bírka lennék,
jaga diga, diga diga, diga diga, diga dum.
Éjjel-nappal, diga diga daj,
Tartana a nagy daj-daj!”

Az az igazság, hogy tulajdonképpen minden a megszokott rendben, csak egy kicsit még rá is húzva. Tegnap este elvégezve a jó-néhány órai munkát bekapcsoltam a TV-t és tudatosan az m1-re kapcsoltam. Nem kellett volna, ráadásul - ami biztos az biztos -, ahogy a rossz-házasságban a hülye felség ma reggel az automatikusan bekapcsoló TV ott folytatta, ahol tegnap este abbafelejtette. Na jó kikapcsoltam.
Nem azért két legmeghatározóbb dologról nem értekezem:
Egyfelől arról, hogy ebben az országban a párt központi napilapja megengedheti magának azt az irdatlan pofátlanságot – s ez egyedül az un. Európában -, hogy minden előírást sutba dobva, bőven az előírások szerinti határidő előtt – s egy csöppet sem titkolva (nagy betűkkel hirdette, hogy a hivatalos feldolgozásokból származnak), hogy azokat az NVI-től szerezte be (illetve kapta meg) a ténylege adatokból tett közzé információkat.
Másfelől; - szögezzük le, hogy egy csöppet sem meglepő módon – Őfeneségének és persze vele az ócska szakértőnek álcázott pribékjeinek elementáris gondja vannak – ahogy Olga-asszony szokta volt mondani – a kacsacsőrökkel: Náluk a bő 54 % -nál sokkal nagyobb az alig több mint 52!!! =))
Az igazi tanulság, hogy komoly változások vannak a mai matyar „köz”-beszédben. A derék Józsi-bácsi „Magyarország a világ közepe, a bokréta Isten kalapján” dumájáról mára kiderült, hogy alapigazság, persze a Magyarország kifejezés alatt Őfeneségét magát kel érteni. De legalább is Őfenesége maga a mérték. Mindent hozzá kell mérni. S persze nem ám csak úgy tessék-lássék. Hanem akire valahogy rá lehet fogni, hogy Orbán híve (nem nem tévedek ez a kifejezés is többször elhangzott) az nagy győzelmet aratott, akkor is ha jelentősen kevesebbet kapott, s aki gaz ellene a nemzet géniuszának az...
RonaGyuri
tegyük hozzá, hogy a derék Hont pajtás sem piskóta!!! =))
verőce21
Annak, hogy Budapesten is komoly támogatottsága van a Fidesznek, sőt megnyerte a fővárost, az önkormányzati választáson is jelentősége lesz.
Klubtag
Kicsit drága az a plusz egy mandátum, amit a fidesz 2014-hez képest "megvásárolt" román nemzettársainktól úgy kb. 97 milliárdért, kárpátaljaiék valamivel olcsóbbak...
Klubtag
pontosítok: romániai nemzettársaink
Klubtag
@Kookas: ...az lehet, de ha úgy hozza az érdek, akkor magyarnak vallják magukat...
RonaGyuri
@Klubtag: hogy is van a mondás mennyi is az a pénz amennyiért korpásodni kezd a hajad! =))
Kookas
@Klubtag: az ilyen magyarok olyan TÖRÖKÖSEK.
Klubtag
@Kookas: ...ja, és ebből következik, hogy "törököt fogtam, nem ereszt"...:o)))
RonaGyuri
@Klubtag: csak erre reagáltam: ha úgy hozza az érdek, akkor magyarnak vallják magukat.
kinek a korpásodás, kinek a magyarság!!! =)) hogy megfizetik az a lényeg!
Klubtag
@RonaGyuri: ...akkor bocsánat, a ragizásodból ("hajad") magamra vettem és nem értettem...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.