Zelenszkijt katonai tiszteletadással fogadták a berlini kancellária udvarán. Angela Merkel rosszul lett a ceremónián. A sajtótájékoztatón elmondta, hogy kiszáradt, de időközben megivott legalább három pohár vizet, és már jól van. A kelet-ukrajnai Donyec és Luhanszk megyében kialakult fegyveres konfliktus miatt Oroszország ellen bevezetett büntetőintézkedések visszavonásának feltétele az előrelépés a válság kezelésében, az ukrajnai Krím félsziget Oroszországhoz csatolása miatt kivetett szankciókat pedig csak akkor lehet visszavonni, ha Ukrajna visszakapja a területet - jelentette ki Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben. Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel folytatott megbeszélése után hangsúlyozta, hogy Németország "teljes erővel" kiáll a kelet-ukrajnai válság politikai rendezéséről szóló minszki megállapodás végrehajtása mellett.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Nehogy úgy járjon már ebben a nagy hőségben, mint Mohamed Murszi.
terlasz
Életrevaló fickó ez az Orbán: viszi az olcsó negrót Merkelnek, cserébe kap sok fejmosást tőle. A jó hajsampon mégiscsak jóval drágább egy ócska negrónál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.