A Fidesz-KDNP tizenhárom képviselőjének szavazatával támogatta a jelölt megválasztását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Pedig ez nem lesz jó a fidesznek sem, csak már kellett mondani valakit, akit meg is választanak, hogy ne az legyen, hogy olyat választottak, akit ők nem támogattak. Egyszerű a fidesz politika, semmi másról nem szól csak a látszatról..:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hidas ne beszélj TÉNYLEG ???
Nem adok 1 hónapot itt fogjátok EKÉZNI AZ ÚJ ELNÖKÖT !!!
Nessy
Nocsak! Be kellett ott is mutatni a szavazó lapot, mint a magyar parlamentbe? Vagy üzent az óbudai javasasszony? Kedvesem! Már Brüsszelben vagy, egy képviselő a 744-ből, nem Budapesten szócséplő!
hangok a fejemben
És? Ezért nem szop le titeket senki. Megint csak magatoknak kell magatokat, fideszes gyökerek.

A belem kifordult, ahogy a kábszeres kiskorúakkal kurvázós adócsaló náci buzeráns (talán ő ölette meg az őt vádló nőt is?...) vadalmaként vigyorgott a gratulálók között, és utána kettővel a másik kábszeres kurvázós elvtelen (nem náci, nem kommunista, csak simán egy geci) Deutsch Tamás, miközben tudjuk, hogy mit gondolnak róla a képmutató köcsögök (szerintem már mindkettő seggbe is dugatta magát nők és férfiakkal(?) által dildóval - ezért köcsögök), és...
Nincs "ÉS" - ez van !!!

Viszont látszódott Ursula von der Leyen (mától legyen a neved Ursula Van Damme) velük szembeni reakciója, és ez ad okot némi bizakodásra (persze én már nem bízom semmiben, mert mint említettem olyan lejtmenetbe került a világ, hogy abból sosem áll fel, de mások fejével gondolkodva másokra nézve ez talán még biztató is lehet a jövőre nézve...

(Isten megígérte szivárvánnyal megpecsételve, hogy sosem pusztítja el többé a megromlott istentelen embereket víz által.
Hanem tűznek tartja fenn ezt a világot (2Pt 3,5-7). Bakker !!! Én a vízbefúlásnak jobban örülnék (engem már fojtottak meg, és nem volt olyan vészes - elbénáztam, így jártam, de túléltem azt is), mint szénné égni.
Ne a hírhozót bántsátok!)
hangok a fejemben
Ja, a kábszeres, kiskorúkkal fajtalankodó, adócsaló, gyilkosságra felbujtó kis buzi náci, Orbán barátja, az Berlusconi (ha valaki nem látta volna ezt a videorészletet)
SystemError
Pedig ez nem lesz jó a fidesznek sem, csak már kellett mondani valakit, akit meg is választanak, hogy ne az legyen, hogy olyat választottak, akit ők nem támogattak. Egyszerű a fidesz politika, semmi másról nem szól csak a látszatról..:)
verőce21
Személyesen Orbán Viktor és a V4-ek nagy sikere, az új EB elnökasszony megválasztása!
A "királycsináló" V4-ekről fog zengeni holnap a nemzetközi sajtó! :)
teuton
Ez Hidvegerölszalasztott analfabeta??? Uschi a JOBBOLDAL jelöltje, kifejezetten Merkele! Tehat nem kellett semmit "tamogatni" rajta! Vagyis a fidesznyikek pont arra szavaztak, akit Merkel tett oda!!! Na ezt tessek most a birkaknak megmagyarazni a Kossuth-radioban, a plakatokon meg a bekameneten!
F_Viktor
@verőce21: Írod:
"Személyesen Orbán Viktor és a V4-ek nagy sikere"

56-al nyert...
S abban sem vagyok biztos, hogy tényleg megszavazták a fityeszesek...
De ha igen, akkor öngyilkos tett volt részükről (persze dörgölözni próbál az EPP-hez), remélem orbán megteszi realityben is :-))
hangok a fejemben
@verőce21: Álmodik a nyomor... álmodnak a Nyomorultak.
SystemError
@verőce21: "királycsináló" igen előttem van a kép, ahogy a Csillagban megcsinálják a királyt! A V4 már csak V2 inkább. Mondjuk úgy, hogy már csak a Lengyelek szenvednek az Orbáni hülyeségben és Salvini(nem az olaszok), de ezután az orosz hangfelvétel után ő is csak ésszel. Az ész pedig nem Viktorkánk kenyere, inkább a csalás, lopás,lekenyerezés,propaganda mint a gazdi medvéteknek!
verőce21
@F_Viktor: (23:02) Matematikus létedre elég hülye vagy a számtanhoz! (Igaz, ez már annál a másodfokú egyenletnél is kiderült pár éve.) :)
A megválasztáshoz 374 szavazat kellett, és 383-at kapott az elnökasszony! Itt a különbség kilenc! Ez éppen a Fidesz szavazatok száma, Kótyomfitty!
(Még a különbség is azt mutatja, hogy 29 szavazattal fordítani lehet, Hülyegyerek!)

"Személyesen Orbán Viktor és a V4-ek nagy sikere" - az eredmény!
verőce21
@SystemError: (00:20) " Álmodik a nyomor... álmodnak a Nyomorultak." :)
verőce21
@hangok a fejemben: (23:41) Akkor ne álmodj!
kereső
@SystemError: Macron javasolta ( Merkel tudtával, és beleegyezésével)- nem orbán és főleg nem a v4!.Orbán" feladata" volt a v3-ak, és az olaszok meggyőzése a támogatásról. Hogy ezért mit zsarolt ki magának orbán- az még nem tudható, pedig ingyér semmit sem tesz.
Aki Én
@verőce21: Hogy te milyen buta vagy megint. Csűröd-csavarod, még magadnak is hazudsz, hogy úgy tűnjön, mintha orbán lenne a zsenikirály.
A 9 szavazaton múlt, hát persze. Nem a többi 374-en, neeeem.

Úgy adod elő a baromságodat, mintha lement volna a szavazás, aztán orbánhoz fordultak volna, és feltették a kérdést:
Na, tisztelt élőisten, ki legyen az eu ura, döntsön most.

De ez sem változtat a tényen, hogy ez a nő is rühelli orbánékat. orbán kényszerűségből a rosszak közül választotta a várhatóan neki legkevésbé rosszat. Ez a nő is eu párti, jogállamiság és demokrácia párti. Nektek ezek ismeretlen fogalmak.
Na, ez a qrva nagy siker, te lúzer :)
Aki Én
@SystemError: 22:37 Pontosan. Csak így tudják elhitetni a vérbuta @verőce IQ 21: félékkel, hogy ők irányítanak.
kereső
@verőce21: kilenc fidesses szavazta meg Leyen asszonyt az EB elnökének-a többi négy?Mert 13 fidesses képviselő van.
papa.49
@Aki Én: Rövidesen rájönnek a fütyiszek ,,anyám nem ilyen lovat akartam,, !!!
Aki Én
@papa.49: Sosem fogják beismerni. Majd tapsolnak a megváltozott helyzetnek is, ahogy szoktak. Zökkenőmentes tudnak örülni 24 órán belül bárminek, és annak ellenkezőjének.
Ne feledd, ezek sajnos buta, egysíkú, megvezethető emberek.
verőce21
@Aki Én: (08:43) Ne vergődjél itt, te Buta!
Te egy Shakespeare-féle “remek bolond” vagy!
kereső
@Aki Én: úgy gondolom, orbán nem mérte fel kellőképpen- hogy a hölgy birja Macron támogatását ( frankofón), és Merkel kancellár bizalmasa hosszú évek óta. A CSU-nál Weber megtámadásával elásta magát- Sheeofer nyilatkozatából itélve( pedig milyen nagy barát volt!), Salviniékkel szemben beleállt a bojkottba - bizottsági helyek,és tisztségeket nem támogat az EPP. Nagyon már nem tud hova lavirozni- miután a züldek, a liberálisok, a szocialisták-szocdemek utálják. Az EPP azon pártjai, akik eredetileg is szorgalmazták a fidess kizárását- most szerintem egy erős szövetségest kaptak Weber frakcióvezető személyében. Ha az EB elnök-és helyettesei-Timmermans és várhatóan egy liberális politikus!!!, valóban szöges ellentétei mindannak, amit orbán itthon megvalósitott-és exportálni akart/akar európába, akkor kuszábbak a viszonyok, mint ami látszik- és itthon mindent elfed a "győzelmi jelentés". És azért azt se felejtsük el, hogy orbán és csahosai személyükben is megsértették mind Webert, mind Merkelt.
kereső
@verőce21: milyen kdnp-s ?A 13-ból 4 kdnp-s?, ők nem támoggaták? Ezek szerint a kdnp támogatottsága 16-17%? Na mesélj öreganyádnak.
verőce21
Tavasszal, amikor a nagyobbik kormánypárt kijelentette: nincs az a földi hatalom, aminek hatására támogatni tudnák a pirosfejű pökhendi bajort, a bot rossz végén állók csak mosolyogtak mondván, kit érdekel ez a paprikás lisztbe forgatott, kokárdás kis ország.
Aztán tessék: kilenc szavazat döntött. – "a paprikás lisztbe forgatott kokárdás kis ország képviselői döntenek el kontinensnyi dolgokat.”
Aki Én
@verőce IQ 21: Ez a legszebb :)
,,Személyesen Orbán Viktor és a V4-ek nagy sikere, az új EB elnökasszony megválasztása!
A "királycsináló" V4-ekről fog zengeni holnap a nemzetközi sajtó! "

Súlyos személyiségzavarról és tájékozatlanságról árulkodnak ezek a mondatok.
A legkisebb láncszemen félrevezetett csicskája kiabálja a tények totális figyelmen kívül hagyásával, hogy ők a gépezet lelke.
Hú, baszod..., nem lehet könnyű neked.
verőce21
@kereső: (08:58) Nézz utána! Máskor annyira alapos vagy? :)
verőce21
@Aki Én: (09:01) Hát még neked mennyire nem lehet könnyű!
Téged csak zavar a nagy eszed! :)
Aki Én
@verőce IQ 21: Ti minden világraszóló buktából példátlan sikert tudtok kierőltetni.
Mint a minden idők legérdektelenebb, elbukott, érvénytelen népszavazásából, ami szerintetek 98 %-os siker volt :)
Nem, nem 382 ember szavazatán múlt, hanem orbánén... Ez tényleg nem semmi.
Nem lehet eldönteni, hogy ezt komolyan gondolod mert totál elmebeteg vagy, vagy hazudsz, mert ócska hazaáruló vagy.
Nem semmi, ahogy itt erőlködsz megint szembe a forgalommal.
ittott
hazudnak. helyezkednek. titkos szavazás volt. rájöttek, hogy NAGY a baj. fosásukban nyalnak. ilyen a Fidesz gerinc. olyan csupaszcsigás
verőce21
@Aki Én: (09:10) Te totál elmebeteg vagy!
Kopjál le rólam!
ittott
ezt mondják a lengyelek is. mondják? hazudják! úgy tűnik, hogy nagyobb arányban nyert... ha igaz, amit ez a két fostos nyekereg.
kereső
@verőce21: 09:02. Nincs kedvem hozz, ne dolgoztass. Te/Ti ollan jól értesültek vagytok- igazán megoszthatnátok velünk a tudományt. Az viszont nem elhanyagolható, hogy a dk és a momentum is mondhatja, hogy az ő szavaztauk is kellett Leyen megválasztásához- az 6 szavazat! Ki szavazott nemmel a koaliciós pártok képviselői közül( fidess-kdnp)? Vagy mindnyájan?-mert ,ha mindannyian igennel szavaztak, akkor a Te logikád szerint, 787 kellene lenni az igen szavazatok számának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.