Üdvözlendő, hogy Ursula von der Leyen megválasztásával sikerült stabilitást teremteni, és a német elnök ambiciózus új kezdetet jelent Európa számára, az EU további demokratizálását ígérte, amiért az Európai Parlament (EP) továbbra is küzdeni fog - jelentette ki a Deutschlandfunk német közszolgálati rádiónak adott interjúban szerdán Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) EP-frakcióvezetője. A bajor politikus, az EPP korábbi jelöltje az Európai Bizottság élére, ismét sajnálatosnak nevezte, hogy a csúcsjelölti rendszer nem érvényesült. Úgy értékelte, hogy ez visszalépést jelent, de bizakodónak mutatkozott abban, hogy a parlament érvei a jövőben felülkerekednek. "Keményen kell küzdenünk azért, hogy elérjük a céljainkat" - húzta alá Manfred Weber. Az Ursula von der Leyent támogató szűk parlamenti többséggel kapcsolatban közölte, hogy az egyáltalán nem gyengíti a megválasztott elnök pozícióját. "Megválasztották, és egy demokráciában az számít, hogy a képviselők többségét maga...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lám, fénylő csillagunk annyit fúrta Webert, hogy majd már Timmermans szakad a nyakába. Ez ám az eredmény és a stratágiai előrelátás. Mintha erre szokták volna mondani, hogy tátott szájjal rohangál a farokerdőben. Viszont eltévesztette a szöveget a levélben a csuti őexelenciája, amikor elismerte, hogy semmi befolyásuk az eseményekre, mert fel vannak függesztődve. Érdekes, eddig az volt a szöveg, hogy ők, saját maguk függesztették fel saját magukat. Akkor most mégis ki és kit? A lángelméjű stratéga, a befolyásos világpolitikai tényező valójában az, ami mindig is volt: egy ócska, köpönyegforgató kisember, akin az ön- és nemzetámító hazugságai olykor kifognak. Nem nehéz megjósolni, eljöhet még az idő, amikor visszasírja Webert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: Csak a gyengébbek kedvéért. 2018 novemberében megalakult a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA), a fideszes médiaszörnyeteg.
https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
https://uploads.disquscdn.com/images/7265f8bc...
https://uploads.disquscdn.com/images/15b18379...
durbincs
@Eladott Ország: Mert maga csak napokon át az Echo -TV nézi ?
1magyar
Akiktől a megbízást kapják és fizetik is ezeket a vezetőket azoknak a jogaiért kell küzdeniük, tehát az uniós állampolgárokért!
durbincs
@Eladott Ország: Mert maga csak napokon át az Echo -TV nézi ? bánya-sas ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok