Lezuhant péntek este egy besztercei tömbház lépcsőházában, a második emeletről egy hároméves gyermek és a nagyapja. (Ezt a cikket a Székelyhonról másolták.

Lezuhant Romániában, egy besztercei tömbház lépcsőházában, a második emeletről egy 3 éves kisgyermek és a nagyapja. A tragédia abban a tömbházban történt, ahol laktak. A 62 éves idős férfi a helyszínen meghalt, a gyermek szombat reggel halt bele súlyos sérüléseibe.

A helyszínre kiérkező mentőcsapatok eszméletlen állapotban találták kettejüket. A kisgyermeket a mentősöknek sikerült újraéleszteniük, stabilizálva vitték kórházba. Az esést követően sokkos állapotban került a sürgősségre, nagyon súlyos idegrendszeri sérüléseket szenvedett, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

A rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderüljön, mi okozhatta a balesetet.

(szekelyhon.ro)

Itthon - 2020. January 20., 11:37
Matolcsy az eurozónát is megreformálná
Nagyvilág - 2020. January 20., 06:27
Harry herceg: "nem volt más választásunk"

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
" A 62 éves idős férfi " Mennyi is a nyugdíjkorhatár?!
emerencia
@vacsi: Romániában még mindig alacsonyabb a nyugdíjkorhatár mint nálunk. A férfi valószínűleg már nyugdíjas volt. Minden civilizált országban vagy rugalmas a korhatár vagy alacsonyabb mint nálunk. Csak O1G fasisztoid rendszere kényszeríti munkára az idősb emberek jelentős többségét akkor is, ha már nem bírják. (Egy kivételezett rétegre hivatkozva.) Nem véletlen, hogy Magyarországon halnak meg a legtöbben 65 éves koruk előtt.:-((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2020. January 20., 12:28
Csak hibrid lesz a mi autónk
Szórakozás - 2020. January 20., 11:20
Madonna ennél nagyobb tahó már nem lehetett volna
Itthon - 2020. January 20., 11:13
Soha nem volt még ennyi busó