Varga Judit az auschwitz-birkenaui koncentrációs tábornál koszorút helyezett el.

(Forrás: Origo)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@tudode: nekem is ez jutott eszembe! Már annyi minden ellen hirdetett pártunk és kormányunk zéró toleranciát, hogy már maga sem tudja!
Azért is virágzik a korrupció, a pályázat nélküli túlárazott közbeszerzés, a törvényesített csalás stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Antiszemitizmus elleni zéró tolerancia, közben intenzív (Soros)zsidózás. Rasszizmus elleni zéró tolerancia, közben cigányok elleni uszítás (munka nélkül jutnak jelentős pénzhez). Nem értem az Uniót, miért nem állított már le minden pénzt, ezeket tapasztalva? Meg az igazságügy elfoglalását tapasztalva, a média elfoglalását észlelve. Meg az állandó hazudozást elszenvedve az unióval kapcsolatban. Ami pedig a kormányzati zéró-toleranciát illeti, már ismerjük, lejárt lemez. Azt hirdetett Orbán az antiszemitizmussal szemben is, például. Szívtipró szavak a szélben!… Látjuk a valót e téren is. A folyó évet ráadásul kinevezték az Áldozatsegítés Évének. Még jó, hogy nem az ország Házisárkány Évének! De ez legalább nem kerül milliárdokba. Vagy ki tudja…
Nessy
@tudode: nekem is ez jutott eszembe! Már annyi minden ellen hirdetett pártunk és kormányunk zéró toleranciát, hogy már maga sem tudja!
Azért is virágzik a korrupció, a pályázat nélküli túlárazott közbeszerzés, a törvényesített csalás stb.
fideszes gyökér
Ezeket az elmebetegeket el kell takaraítani. Most is mi van már megint?
"A kormány saját magával szemben zéró toleranciát hirdetett".
Eladott Ország
@namihami: ma, 16:57; Ne figyeljenek oda arra, amit mondok! Mocskos szemét hazaáruló féreg ez, nem miniszterelnök, hanem egy utolsó senki! Antall József meg az egész országot kiárusította!
https://www.youtube.com/watch?v=eEgScourDak...
tudode
@Nessy: .
A tervgazdálkodáskor is már dolgoztam.
.
Akkor amikor az un. piacgazdaságban divatba jött a pályázati lehetőség, emlékeim szerint, jelszóval pályázhatott legalább három pályázó, a pályázók neve, cime egy lezárt borítékban volt, és egy szakmai bizottság döntése után vált nyilvánvaló a nyertes pályázó!
.
Nincs előttem az, hogy melyik kormány alatt lett lehetőség arra hogy túlárazásból, fiktiv pályázattal is vihették/tik a közlóvét!
.
Az alábbi tanulmány szerint ezek csak a zsibizésre mennek szerintem:
.
https://uni-bge.hu/GKZ/Kutatas-Projekt-Mobili...
Nessy
@tudode: Nekem volt szerencsém már akkor dolgozni, amikor a párt küldött vezetőket. Meg voltak a "titánok". Ti tán tudtok valamit kezdeni az elvtárssal. A vezetőknek nem a végzettség, szakmai tudás, hanem a párt kapcsolat volt a lényeg. Pár évet dolgoztam iparban is, Nekem már meg volt a diplomám, de notórius párton kívűli voltam, maradtam. Kaptam egy osztályvezetőt, aki pártitkár volt, én lettem a csoportvezető, természetesen a felettesem munkáját is el kellett végeznem, az ő irányításával, mert neki párt feladatai voltak Ezt kerek karika megmondták. Máig szégyenlem, ugyanis minden utasítást betartottam,illetve betartottunk. minek következtében pár hónap múlva idegösszeomlást kapott, mert az osztály munkája botrányos lett. Aztán testületileg leültünk fehérasztalhoz egy este, és kissé illuminált állapotban megbeszéltük a dolgokat. Félév múlva kitüntették az egész társaságot. És ráadásul bele is tanult, diplomát is szerzett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.