Két társa is volt, őket már korábban elítélték.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bérmigránsokat napi 8 órában. Jelentkezni " üres a határ, de pánikra szükség van" jeligével a Lendvay utcában és az origónál lehet.
ellenzek.net/wp-content/uploads/2020/01/84083758_3234661373215885_7445005995761205248_n.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Nem veszed eszre hogy nagyon izzadsagszagu amit irsz. Mindenkinek ezt a faszsagod nyomod hogy nem magyar, csak te vagy az. Holott mindenki tudja rolad, es bruszadrol a dubrincsrol, hogy romah tahok vagytok. Nyalsz a gecinek, mert hozzadvagod egy szaros utlevelet. Azt hiszed hogy ettol mar magyar vagy? Egy szart! Budos paraszt geci maradsz egesz eletedre.
csak úgy....
@Shikari: szánalmas vagy munkakerülö tibim!
kokopelli
@Yoda69: ..egyetlen ellenérve (?),hogy nem vagy magyar!Tőle az is sok!? Az a sorsa,hogy egész életében
ßopnivalót keressen! (;-))
teuton
Figyelem! Hascsikari mar nyakig ül a szaros pelenkaban a gep elött, ma, hetfön mar 6:16kor kezdödött a müszakja, es este legalabb 10ig lesz, lehat 16 orat!!!
teuton
Hascsikarinak az a sorsa, hogy az ajandek-utlevelert napi 14-16 oraban szarospelenkaba csavarva mocskolodhat nevtelenül a neten, apropenzert... Hetfötöl vasarnapig, husvetkor, szenteste, szilveszterkor... Az ö csaladja a mocsok meg a szarospelenka...
Yoda69
@teuton: 7:17 A romanok 1 oraval elobbre jarnak :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.