A tüntetők között sokan akadtak, akik szerint a járvány kamu.

Költői igazságszolgáltatás: több mint 70-en fertőződtek meg egy koronavírus miatti korlátozások ellen tartott tüntetésen

Több mint 70-en fertőződhettek meg azon a Wisconsin állambeli demonstráción, amelyen több ezren vettek részt azért, hogy a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő korlátozó intézkedések ellen tüntessenek – írja a WBAY.com.

Április 24-én Wisconsin állam fővárosában, Madisonban 1500 ember vonult utcára, mert nem értettek egyet a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedésekkel. A résztvevők nem tartották be az előírt távolságtartást, és nem viseltek védőmaszkot sem.

Az egészségügyi misztérium szóvivője, Elizabeth Goodsitt pénteken elmondta, amikor valakinek pozitív lesz a koronavírus-tesztje, megkérdezik tőle, részt vett-e valamilyen tömegrendezvényen. Mindeddig azonban az április 24-i demonstrációt nem sorolták a nyilvántartott események közé. Arra ugyanis nem adott engedélyt a madisoni rendőrség, mert szembe ment az érvényben lévő kormányzati intézkedésekkel. Április 26. óta az 1986 új koronavírus-fertőzött közül viszont 72-en állították azt, hogy részt vettek egy tömegrendezvényen.

Wisconsinban emellett április 7-én a járványhelyzet ellenére is megtartották az előválasztást. Ekkor a kijárási korlátozás ellenére több százezren járultak az urnákhoz. Goodsitt elmondta, a szavazók közül mindeddig 67 embernek lett pozitív a koronavírus-tesztje.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/EPA/Tannen Maury 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"1986 új koronavírus-fertőzött közül viszont 72-en állították azt, hogy részt vettek egy tömegrendezvényen."
és a többi 1914 ...aki nem vett részt rajta??? Ez megint csak adat,amit ha akarok fej,ha akarom írás...
namihami
Van az úgy, hogy a jószándék balul sül el.
Ezeknek a balf@szoknak a rosszszándékkal is sikerült ezt elérni.
Az okos más kárán tanul, ezeknek ez most ez nem jött össze. Vagy nagyon is összejött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.