A megkérdezettek mindössze 10 százaléka tartja Mészáros Lőrincet olyan sikeres üzletembernek, aki nagyrészt saját tehetségének, szorgalmának köszönheti a vagyonát –

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Csak a 40%-a?
És a többi mégis mit gondol erről a fafejű isten barmáról?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Csak a 40%-a?
És a többi mégis mit gondol erről a fafejű isten barmáról?
Aki Én
Tulajdonképpen mindegy ki mit gondol róla. A lényegen, a tényeken nem változtat.
Igazából ez 30-as IQ felett nem is lehet kérdés.
simmering73
"Számomra elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy magára bármilyen kicsit is adó adó, a büszkeséget és a polgári önbecsülést akárcsak nyomokban tartalmazó, a demokrácia nyelvét legalább alapfokon beszélő országban bármilyen színezetű kormány le tudta volna nyomni a nép torkán, hogy egy minden megnyilatkozása alapján zavarba ejtően ostoba, primitív, sehonnai gázszerelő néhány év alatt százmilliárdos nagyságrendű vagyonra tehet szert pusztán a tehetsége alapján.

Ehhez képest 2023 őszén a magyarok közel egynegyede – miközben pontosan tudja, hogy ez a szellemi bokasüllyedés természetesen nem az okos fejének köszönhetően, hanem kizárólag politikai hátszéllel hízott szarrá -, megmagyarázza magának, hogy de ettől még hasznos küldetést teljesít a felcsúti aluliskolázott."
kolozsvaros.com/2023/09/19/es-a-rezsim-karcolasmentesen-all-a-laban/
Peller Anikó
@simmering73: Nagyon.

"Ha lenne még 30-40 Mészáros Lőrinc, és ő, a büszke magyar ember már csak minden második nap tudná etetni a gyerekét, talán az is beleférne. Lehet azt mondani, hogy a DK nem alternatíva, a Momentum kretén, az ellenzéki pártok egytől egyig egy rakás szart nem érnek, de ki az, aki ilyet tesz? Ki az, aki ilyen országot akar a saját gyerekének?"

Hát vannak itt páran sikaratyik, tehenek, marhák, nagyorrúak, hercegek, németek, románok, bringások, rizikósok, szóval ők hárman.
Peller Anikó
Családbarát Magyaroroszág.

Ki az a hülye aki ezt nem tudja? Iszen ez folyik a rádióból, tévéből, egészoldalas újságokból, a reggeli helyett a kosutrádiós (bán)istentiszteleteken, meg az euban is. A konyhában is.

Legalább két három család is barát, de lehet, hogy akár öt hat is barátságos ebben a cigányországban, de ebből az egyik már bélában rohad a másik meg a karmolítába van bebörtönözve, az utcára már nem képes kilépni, nyilván be van zárva az ajtó lyuk.

Csak a Megafon egy év alatt kétszer annyi pénzhez jut, mint amennyi a teljes ellenzék állami kampánytámogatása.

propeller.hu/itthon/3958235-titokzatos-milliardok-futik-ner-propaganda-neheztuzerseget#v3752127
Sakk Matt
Az igen..60% függ a NER-től és/vagy anmyi esze van, mint Miértszarosnak :(
koszpeko
@Macskaszem: A többi remélem nem a macska, nyikhajdi, fosgero, marha és a többi agymosott szarházi szellemi szinvonalán van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.