Közben egyre többen reagálnak a Diáhitel Központ volt vezetőjének színrelépésére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Horizont: Jávor 190524:
„Ezért megy tönkre körülöttünk a világ, mert 30 éve ilyen politikusok és ilyen újságírók hülyét csinálnak a társadalomból”
– mondta Jávor Benedek a Hír TV riporterének,

A VÁLASZTÁS SIKERE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓ EREDMÉNYE.

hÜLYE KRETÉN ELLENZÉKI KOMMUNIKÁCIÓ: 4X 2/3-AD.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
"A tüntetésen résztvevők meggyőzőnek találták Magyar Pétert, akit centrista erőnek írtak le: a kormányt és az ellenzéket is kritizálja."
Hát ez van kedves tetves politikusaink.
Pusztai
@Horizont: Jávor 190524:
„Ezért megy tönkre körülöttünk a világ, mert 30 éve ilyen politikusok és ilyen újságírók hülyét csinálnak a társadalomból”
– mondta Jávor Benedek a Hír TV riporterének,

A VÁLASZTÁS SIKERE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓ EREDMÉNYE.

hÜLYE KRETÉN ELLENZÉKI KOMMUNIKÁCIÓ: 4X 2/3-AD.
KisTehen
az európai zöldek belekötöttek vitézybe, mert a fidesz-kormány államtitkárára volt

24.hu/belfold/2024/03/25/unio-europai-zold-part-vitezy-david-karacsony-gergely-felfuggesztett-egyuttmukodes/

vajon mit fognak szólni egy volt NEResre?

HAHAHAHA
lampa laz
Még emlékszem, hogy a legutóbbi választások után azt mondtuk itt is sokan, hogy az ellenzéket kell előbb leváltani, mert velük nincs esély a fideszt eltakarítani. A tegnapi tüntetés ezt támasztotta alá. 12 éve volt az ellenzéknek újragondolva felépítenie magát, ezzel szemben a valóság az, hogy folyamatosan marják egymást a nyilvánosság előtt és ezen kívül nem történik semmi. Nos, ezt unta meg az a tömeg és az is aki nem volt jelen. Aki képes volt külföldről is erre a megmozdulásra hazajönni méginkább tükröt tartott az ellenzék bénaságaira. Nem acsarkodni kellene nekik most is hanem elgondolkodni a balfaszságaikon.
Csizmás Kond
Addig amig egyik azért dolgozik azon van hogy a másikat minden áron eltakarítsa a szinről addig mindig volt van és les egy olyan aki őt is el akarja takarítani.
Az ma a legnagyobb magyar butaság, hogy nem baj ha senki sem lesz de akkor is a fideszt ki kell söpörni...na az ilyen kelekótyák szülik ezt a mai helyzetet amikor épp a leginkább utáltnak mondott párt kiszolgálója és élősködője akarja megváltani a szűk világunkat...és ezzel a példával lehet bizonyítani, hogy nem a fidesz a rossz hanem azok akiknek senki, semmi sem tetszik...mert ők azok akik minden olyan szekérre felülnek ami a pillanatnyi hangulatuknak épp megfelel.
Nessy
A szokásos ellenzéki viselkedés! Mindegyik elhiszi magáról, hogy majd ő egyedül megváltja a világot! Hólgyeiim és uraim, egyedül nem megy! Magyar Péternek sem! A DK-na, Momentumnak, LMP-nek és sorolhatnám pártokat, csak a fidesz malmára hajtják a vizet! Régi igazság, három magyar hatfele húz! A fidesz 50%-s eredményét is legutóbb félmillió milliárdokkal támogatott ellenőrjítetlen levekezőtagozatos biztosította, nem vállalva szavazata ódiumát, csak a kedvezményeket!
Csizmás Kond
@Nessy: ...egyedül nem megy...tudom hogy szemérmetlen kérdés de te a sok közül melyiket neveznéd meg amelyik jó, amit sajátodnak tudnál vallani ?...és ebből következően a többi magáról értetődően nem jó, nem pont neked való tehát kapnál kifogást bennük...még akkor is ha mongyuk összefogva győznének...és akkor jönne ismét a bukás ...nem így kell gondolkodni...mert közös lónak.. tudjuk ugye
...
Nessy
@Csizmás Kond: Ma már annyira tombol a gyűlölel, hála pártunknak és kormányunknak, hogy már mindenki utál mindenkit, akinek más a véleménye, vagy akit éppen kötelező ( Orwell: 1984) hogy erre már az ország, az életünk megy rá. Hogy kire szavaznék? Majd kiderül, ha kiderül. Már nem csak az ellenzéki vezetők, de a minszterek, MNB elnök fidesz vezetők is marják egymást!, mint macska a blökit.
Egy dolgot lehet tenni! " hogy ne legyen kedved soha lőporos, ne is figyelj oda, mit mond egy főokos!" (Mézga Géza)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.