A Nemzeti Sport Online összesítése szerint 2016–2017-es szezon első fordulójának átlaga az előző idényben tizenkilenc kört is maga mögé utasított volna, de ha a 2015–2016-os szezon nyitányához hasonlítjuk, akkor már csökkenést tapasztalunk.

 Tavaly a hat mérkőzésre összesen 17 724 néző volt kíváncsi, idén összesen 16 248-an szurkoltak a helyszínen a 2016–2017-es NB I-es szezon 1. fordulójában.

A Fradi- Haladás meccsen voltak a legtöbben, pontosan 5642 néző szurkolt a 23 700 főre tervezett Groupama Arénában. A legkevesebb néző pedig a Dunaújvárosban rendezett MTK–Vasas bajnokin volt, a hivatalos adatok szerint 638 szurkolól látta a meccset a helyszínen.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
AKINEK VAN PÉNZE A MECSEKRE AZT NEM ÉRDEKLI AKIT MEG NETÁN ANNAK MEG DRÁGA. Bocsi de ez most már így marad nagy betűkkel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
AKINEK VAN PÉNZE A MECSEKRE AZT NEM ÉRDEKLI AKIT MEG NETÁN ANNAK MEG DRÁGA. Bocsi de ez most már így marad nagy betűkkel.
namihami
@Macskaszem: De nem ám ilyen 4-5.000 fős, családiház-végi stadionocskák . Azok legfeljebb majd az unokák egyérintőzésére lesznek alkalmasak. Minimum 30-35.000 férőhelyes, vagy még nagyobb, hogy csak az üléseket tudják feltépni, de a hely mérete miatt egymással ne tudjanak verekedni a kulturált nézők. Ez nagyban elősegítené a ""rangadók" balhé- és sérülésmentes lebonyolítását.
justhpeter
@Macskaszem: Átgondolt és megalapozott véleményeddel egyetértek és követelem, valamennyi 2000 lakost meghaladó falunak legyen 5000 férőhelyes stadionja. Engedményt csak az a falu kaphat, aki a férőhelyet fekvőhelyben hozza létre, ott elegendő lenne 2000 fekvőhely.
human
@Macskaszem: Körbe kellene keríteni az országot jó magas Makovec stílusú falakkal és kijelenteni, hogy mostantól Magyarország államformája stadion.
nepszava.hu/picture/6064/normal/24/00024235.jpeg
karma1
@human: Az orszag jatszoter-jellege mar megvan...:o))
kkalman
És majd ha az új stadionok Akasztó sorsára jutnak, akkor kell Orbánt imába és forró aranyba foglalni!
static.panoramio.com/photos/large/75478377.jpg
Clavigo
A fitymasz-proletároknak kötelezővé tenném az összes nb.1-es ( ? ) meccs végig szenvedését.
vukkocska
Az EB-re való kijutásért kaptak 1 milliárdot. A bennmaradásért legalább ennyit. Ha van pénz, van foci, ha nincs-nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.