Az olimpiarendezés gondolatával 2000-ben állt elő Orbán Viktor, az álomnak Budapest vagy a Fidesz nem, csak a MOB vethet véget. A NOB-nak is nagy pofára esés, ha nem tudja Budapestet a pályázók közt felmutatni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar, miert kellene most buntudatot ebreszteni a budapestiekben, magyarokban? Ha orban nem kezivezerlessel uralkodna az orszagban, akkor eloszor megkerdezi az embereket, IGAZI hatastanulmanyokat kesszittet - legalabb 3-at, kulonbozo intezetekkel, amik NEM a fidesztol fuggenek -, es akkor mar ki sem kellett volna sem magat, sem az orszagot tenni ennek a kinos helyzetnek.
Szopjon egyedul, vagy azokkal egyutt, akik ettol az olimpiatol vartak az anyagi felemelkedesuket az oligarchak koze, de most pofara estek.
Jatsszak ki most okosba, bar asszem, ezeket a rablokat nem kell nagyon biztatni, kitalaltak mar B tervnek, hogyha nem lesz olimpia (mert nem itelik oda nekunk a megmerettetesen), akkor most fog alakulni egy csomo leggombhamozo, fingszamolo, legvarepito allamtitkarsag, egyenkent minimum 3 allamtitkarral, 8 a.t.helyettessel, es ami ezeknek a posztjaval jar, es persze a havi 3-4 millas fizetes, legalabb 2018-ig, amig ki nem rugjak oket az urbe...

Nehogyma a szegyenpadra uljunk, mert visszamondtuk a nevezest? Nem mi vagyunk az elsok, mint ahogy az utolsok sem: a kovetkezo olimpiakrol is lephetnek majd vissza boven, nem olyan rozsas a vilaggazdasag, hogy ezt a kiadast barmely orszag dalolva tudna vallalni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@csetere: Atyaisten! Hat ezeknek semmi se draga! Es vajon mi az edes anyjukra koltottek el ennyit???
Csizmás Kond
Az olimpia mindig is a civilizált világ fejlettségét és műveltségi szintjét hivatott megmutatni. Az , hogy most kishazánkban néhány agybajosnak sikerült vagy kétszázezer embert félrevezetni az nem a fejlődés bizonyítéka hanem a nagyon nagy butaságé.
...azok a kivándorolt olimpiaellens bajnokok akik szintén az olimpia ellen küzdenek messze szülőföldjüktől szintén azt bizonyítják, hogy ugyan egy iparilag fejlettebb országba próbálnak szerencsét de a betokosodott bunkósságuktól még ott sem tudnak kivetkőzni.
karma1
@csetere: Hianyoltalak, regen jartal errefele...:o))) Jo latni...:o)))
CsipkeRózsa
Mint mindenben, ebben a kérdésben is Orbán szava a döntő. Borkai rögtön visszavonja a pályázatot, ha Orbán úgy akarja.
Eladott Ország
"Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető azt mondta, hogy a pályázatot Budapest adta be, így sem a kormánynak, sem a Fidesz frakciónak nincs ráhatása a dologra. A Hvg.hu szerint Orbán hasonlóan kommentálta a dolgot a Fidesz frakcióülésén. Zárt ajtók mögött a miniszterelnök állítólag azt mondta: nem a Fidesznek vagy a kormánynak, hanem Budapestnek kell reagálnia, hiszen nem a párt vagy a kormány, hanem Budapest pályázott a 2024-es rendezésre." A legvégén mégis a MOB-ra tolják a felelősséget, azaz a legkisebb vigye el a balhét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.