Az úszószövetség elnöke pitiáner bosszúról beszél. Kijelentette: rossz híre van az őt támogató úszóbajnokoknak, nem hajlandó távozni.

Nem mond le Bienerth Gusztáv a Magyar Úszószövetség elnöki posztjáról – jelentette be Bienerth a Milák Kristóffal, Gyurta Gergellyel, Kozma Dominikkel, Verrasztó Dáviddal és más vb-szereplőkkel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

A sajtótájékoztatón elhangzottakat idéző hvg.hu szerint Bienerth azt mondta, megdöbbentő, hogy már a vébé után egy nappal is pitiáner bosszút forralnak egyesek, utalva ezzel arra, hogy hétfőn többen (köztük Turi György kőbányai mesteredző, Plagányi Zsolt egri vezetőedző, PEtrov Iván győri vezetőedző, Székely Éva kétszeres olimpiai bajnok, Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnok, Hargitay András háromszoros világbajnok, Szabó József olimpiai bajnok, Risztov Éva olimpiai bajnok) közleményt adtak ki, miszerint tarthatatlannak gondolják a MÚSZ-ban jelenleg, Bienerth Gusztáv vezetése alatt uralkodó állapotokat, és változást sürgetnek. A Magyar Úszó Szövetség Ellenőrző Testületéből többen is lemondtak, Bienerth vezetési stílusát sérelmezve.

Bienerth a keddi sajtótájékoztatón közölte: "rossz hírem van", mondván ő arra kapott felhatalmazást, hogy véget vessen a barterkorszaknak, a támadások pedig csak megerősítik abban, hogy jó úton jár. Mint mondta, az elnökség ebben egyöntetűen megerősítette tegnap.

Arra, hogy Fürjes Balázs elvállaná a MÚSZ elnöki címét, Bienerth azt mondta, nem mond le, de szerinte sokan elvállalnák az elnöki pozíciót. Hozzátette, bizalomvesztés a nagypolitika szereplői felől nem érkezett.

Az elnök azt mondta, közgyűlést fognak tartani, mert elnökségi tagokat kell választani, de még nincs meg az időpont.

Forrás: hvg.hu, címlapi kép: Youtube

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Hozzátette, bizalomvesztés a nagypolitika szereplői felől nem érkezett." - Nem is azokkal kell neki nap mint nap dolgoznia, és főleg nem a nagypolitikának kellene neki megfelelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Karma1-nél az igaz, a többi mind böfögés.
egyember
Világosítson meg valaki, hogy mi az a BARTERKORSZAK.
Köszönöm, nem szeretnék tudatlanul meghalni.
mariaberta
Ennek az egész borzalomnak volt aki megteremtette az alapját. Várható volt!
wagabund
@egyember: óóó...az egy igen ügyes, és megbízható tevékenység...
ha te adsz nekem egy kitüntetést, nem bánod meg...nemsokára felterjesztenek államtitkárnak, akkor visszaadom...ha szalad a szekered, akkor gondolj rám, később meghálálom...tudod..

stb...stb..

a brezsnyevi időkből származik az alaptézis: ha te elhiszed amit én hazudok, akkor én is elhiszem amit te hazudsz...aztán egymásnak tűzték ki azt a rengeteg plecsnit, természetesen szakajtónyi pénz is járt hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.