Pintér Attila közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC labdarúgócsapatától – jelentette be a felcsúti klub a honlapján.

Nahát: Pintér Attila távozik Felcsútról

Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetőedzője a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében játszott Debreceni VSC – Puskás Akadémia FC visszavágó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. május 8-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

"Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Pintér Attila, aki csapatunkkal a Magyar Kupában ezüstérmes lett, a bajnokságban pedig a hatodik helyen zárt. Ugyancsak közös megegyezéssel távozik Szalai László, a Puskás Akadémia utánpótlás szakmai igazgatója" – olvasható a közleményben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vajon hány millió volt a ,,közös megegyezés,, eredménye ???
Fussa a taóból igaz főtahó !!!
namihami
Jobban fizető helyet talált? És vajon hol? Vagy tehetségesebb akadémista-csapattagokat? Ugyanott?
papa.49
Vajon hány millió volt a ,,közös megegyezés,, eredménye ???
Fussa a taóból igaz főtahó !!!
justhpeter
Ez így működik. Igaz, csak a magyar labdarúgásban.
cikicakk55
Remélem,hogy a korrupt TAO támogatások és a csapat tehetségtelensége már nekik is sok. Pár nap óta elég sokat lehet hallani,olvasni,látni,hogy a Felcsút aránytalanul a többszörösét kapja a közpénzekből,de a csapaton semmi javulás nem észlelhető. Ráadásul kezdenek felszínre kerülni a milliárdokért épített stadionok fenntartásának a nehézségei. Úgy tudom Diósgyőrön már is megjelentek az elhanyagoltság jelei. Az önkormányzatoknak kéne ezeket a csoda csilli- villi stadionokat fenntartani. Ez egy öreg stadionnál is húzós. Bevételeik nincsenek,mert pár száz néző( ezeknek a fele VIP vendég) nem fedezi a kiadásokat. Lesz ebből még nagy balhé,mikor az időjárás megkezdi a lepusztító munkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.