A Tou de France-on a pöttyös trikós álló helyzetben lévő bringája indult be. Egy elsőre megmagyarázhatatlanul pörgő kerék újra felerősítheti azt a gyanút, hogy kerékpárosok rejtett motorokkal versenyeznek. A Tour de France nyolcadik szakaszán a pöttyös trikós bringája viselkedett szokatlanul. A szombaton rendezett nyolcadik szakasz végén a mezőny közepén volt egy bukás, ebben volt benne a korábban szakaszt nyerő Dan Martin, a csigolyatörése miatt a Tourt feladó Tony Martin valamint a hegyi pontversenyben élen álló Toms Skujiņš is, aki a verseny történetének első lett pöttyös trikósa.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hagyjuk a tényeket

a sz… keverés a fontos

Folyik a TdF, ami ugye a bringa világ legnagyobb eseménye. A derék média egy része – a magyar szinte kizárólag – persze csak tunkolgat, meg fikázni szeret. Különösen a csalásokat kedveli. S a rémtörténeteket. Ezek nagy részét teszi ki a dopping és abból is a mechanikai. Amire komoly versenyen még nem volt példa, de ez senkit sem zavar.

indavideo.hu/video/Miert_porgott_igy_Tour-bringas_hatsokereke

Íme a derék index.hu „Egy elsőre megmagyarázhatatlanul pörgő kerék” esete, ahol elég lett volna a videót megnézni, ahol elsőre is számos momentum van, ami arra utal, hogy hülyeség a vád.
Hogy csak a két legfontosabbat említsem:
pörög a pedál is
és
a kerék visszafelé forog! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Te még vak is vagy, azon kívűl hogy okoskodó,??? Hol pörgött visszafelé???
RonaGyuri
@durbincs: ennél talán több, de egy dolog biztos: a tiednek sokszororsa! =))
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: látom a fityesznyik látásmódodat vetted elő, vagy csak az van??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.