A következő idénytől a horvát labdarúgó-bajnokságban is alkalmazzák a videobíró-technológiát (VAR).

Csányi drágállja, Horvátországban jövőre vezetik be a videobírót
Fotó: fifa.com

A 24sata című zágrábi napilap hétfői beszámolója szerint

a rendszer kiépítésének költsége másfél millió dollár, ennek nyolcvan százalékát a nemzetközi (FIFA), a többit pedig a horvát szövetség (HNS) fedezi. A kluboknak – amelyek kivétel nélkül beleegyeztek a technológia használatába – nem kell hozzájárulniuk az összeghez, csupán helyet kell biztosítaniuk a stadionokban a VAR-szobának.

A videobírót a következő szezontól minden bajnoki meccsen használják majd, a tesztelésére pedig már a mostani idényben sor kerülhet. A játékvezetők oktatása januárban kezdődik.

A Bajnokok Ligájában februárban, az egyenes kieséses szakaszban, az angol Premier League-ben pedig a következő szezontól vezetik be a VAR-t.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke nemrég a Nemzeti Sportnak ezt nyilatkozta a videobíró bevezetéséről:

A hasznossága kétségtelen, azonban rendkívül költséges az alkalmazása. A bevezetésével vagy elvetésével kapcsolatos döntés is része lesz a 2020–2025-ös intézkedési tervünknek

- vélekedett Csányi.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ide ugyan minek? Itt egy kezdő grafikus gyorsabban lerajzolja az esemény,mint ahogy az
történik. Az jóval olcsóbb,hacsak nem a bán környezetéből való,- a rajzoló.
volvós
Meginterjúvolták a nemzet uzsorását, a szotyiköpködő g...it !!!
...és a magyar NÉP ezt (is) szó nélkül hagyja :-((((
cikicakk55
@Eladott Ország: Végre itt vagy! Láttad mit művelt egy neveddel vissza élő szemétláda? Szerencsére kiszúrtuk,hogy csaló,mert az O betűk nem olyanok voltak a nevében mint a tied. Ugyan azzal a nick névvel nem enged be egy oldal sem két felhasználót. Azzal,hogy másfajta O betűt írt be,már a rendszer nem ismerte fel,így beengedte. Csubakka, Nessy Csillag Virág,meg most hirtelen nem jut eszembe ki,észre vettük. Mindannyian ledöbbentünk,de hamar észre vettük a csalást. Örülök,hogy vissza jöttél. Hiányoztál és megijesztettél bennünket.Azt hittem én legalább is,hogy valami történt veled és már csak ez a hamis seggnyaló marad majd itt. Rossz Orbán csicska. Kellemes további szép Ünnepeket.
volvós
...és itt a Propin olvasom egy másik cikkben
" Sok a patkány Budapesten !" Stilusos cikkek
Eladott Ország
@cikicakk55: Tegnap, 12:27; Köszönöm, és viszont kívánom. A fideszes troll az "o," és "O" betűk helyett, a "0" ( nulla) betűt használja bejelentkezésként. A fideszes már csak ilyen, mint a despota, degenerált vályogvető csúti cigány főnöke. Ő az igazi ( társaival együtt) fideszes humanoid, trágyarakás, aki minden verbális megnyilvánulásával romba dönti az evolúció elméletét, ugyanis ha ő a végeredmény, akkor valami nagyon el lett b@szva már a kezdet kezdetén…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.